2821
2789
عنوان

گریه کردم

209 بازدید | 11 پست

شقاق وهمورویید دارم امروز رفتم شهر دیگه ویزیت شدم بامید اینکه با لیزر عمل بشم قبول نکرد عمل کنه دارو داد خیلی هم بد باهام برخورد کرد یه ترک خیلی بزرگ داشتم که اونقد درد کشیدم مدتها تا خوب شد دهانه اش همونطور باز موند ولی دیگ سرش زخم نیس ولی بهم جوش نخورد حالا یکی دیگه ک اونم دکتر گف با لیزر که جوشش نمیزنیم عضله مقعد رو می بریم ک اونم بی اختیازی میگیری هموروییدم داخلیه گف تا بزرگ نشه نیاد بیرون کاریش نداریم خارش شدید دارم سوزش و تیر کشیدن و سندروم روده تحریک پذیر این اخرین امیدم بود با کلی گریه برگشتم دکتر خیلی بد اخلاق بود موندم با این درد یک عمر چه کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم این سندروم از دهان تا مقعد منتشر هستش .اگه لیزر یا جراحی کنی خود مدفوعی میگیری و عود بیماری .بدبخت میشی هیچ جراحی رضایت نمیده .حالا

گوش کن

پماد لیدوکائین .میترو نیدازول .زینک اکساید .دیلتیازم .مخلوط کن همشونو تا داخل مقعد جایی که شقاق داری و اطرافش بزن .مرتب بعد از هر دفعه دفع .بعد یه هفته اوکی میشی .ظاهرشم بیخیال

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

از اسهال یا یبوست ؟

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

خارش و سوزش و تیر کشیدنش خوب میشه دهنم سرویس شد

صددرصد .استفاده کردم .یماه پبش جواب داد عین خودت سندرم دارم

خوب بشم یک عمر دعات میکنم

فدات .در روز چندبار بزن سر ده روز قول میدم به امیدخدا خوب میشی .من نابود بودم .از بالشت دوناتی استفاده کن دراز کش کن