2821
2789
عنوان

از تجربه لیزر رفتنتون بگید

342 بازدید | 26 پست

تاحالا لیزر نکردم و فقط یا نوره میزدم یا تیغ

موهای بدنم خیلی پرپشتن و در عرض یک یا حداقل دوروز درمیان

شماهم همینطوری بودید؟

میخوام برم لیزر و حس میکنم اونجا قراره خجالت بکشم

شما اولین بار که رفتین لیزر چه حسی داشتید؟

یعنی خجالت کشیدین؟

حس بدی نداشت وقتی که نقاط حساس بدنتون رو لیزر کردین؟(اگه تابحال لیزر کردین)

برای اون ناحیه حس ت.ج داشتم تا به هفته حالم بد بود بعد برای بیکینی نرفتم و برای بقیه جاها رفتن مشکلی نداشت

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بهترین تصمیمی که در زندگی میتونی بگیری

نه اوکی بودم بالاخره اونم بار اولش نیست عینکم داره و عادیه

بعد چندجلسه هم راحت تر میشی

ممکنه که خدا ما رو از نصف آدمایی که فکر میکنن دارن کار خدا رو انجام میدن، نجات بده!؟ (دین وینچستر؛ سوپرنچرال)

من کلا رو شکم و پهلوم حساسم...رول دستگاه رو که نزدیکم میکرد شکمم بندری میرفت 🤣🤣🤣اما فقط جلسه اول اونم ده دقیقه اول خجالت داشت بعدش عادی ریلکس

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

کلا ۴ جلسه رفتم از جلسه اول به بعد موهای دستم اصلا در نیومد حتی ریشه هم نزد راحت شدم عالیه

دبیر زبان هستین شما؟ 😍

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن، ان شالله که اون روز همین نزدیکیاست🌱

۲۲ دقیقه پیش عضو شدی همچین تاپیکی زدی الان همه باور کنیم که خانوم هستی؟؟؟

قبلا میومدم نی نی سایت ولی حوصله نداشتم ثبت نام کنم چون حرفی واسه گفتن نداشتم

ولی این موضوع رو روم نشد به کسی بگم مجبوری اومدم و این شد که ثبت نام کردم

من همچنان بعد ۱۲ جلسه نتیجه نگرفتم...

نازک شده بعضی قسمتا اما هنوووز درمیاد

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن، ان شالله که اون روز همین نزدیکیاست🌱

من کلا رو شکم و پهلوم حساسم...رول دستگاه رو که نزدیکم میکرد شکمم بندری میرفت 🤣🤣🤣اما فقط جلسه اول ...

دقیقا منم شکممو که می زد همینجوری شدم😂

It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves

کلا ۴ جلسه رفتم از جلسه اول به بعد موهای دستم اصلا در نیومد حتی ریشه هم نزد راحت شدم عالیه

دستگاهت چی بود چند دادی و اینکه حس میکردی؟یا سوزن سوزن؟

این مدعیان در طلبش بیخبرانند! آن را که خبر شد خبری باز نیامد

نه گُلی ولی زبانم خوبه

آفریننن 😍

میتونم بپرسم چندسالتونه و از چندسالگی زبان میخوندین؟