2821
2789

منم تنبلی دارم و دارم قرص میخورم ، خب این کجاش ترس داره ؟

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری درمان شدییییی ؟ فقط با رعایت تغذیه ؟ یا قرص هم جواب میده؟

رفتم دکتر دارو مصرف کردم

در کنارش برنامه غذاییم هم اصلاح کردم و رفتم باشگاه

It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves

منم تنبلی دارم و دارم قرص میخورم ، خب این کجاش ترس داره ؟

میگفتن درمان نداره و اینا ترسم بیشتر اینه که صورتم در جوشه موهام دسته دسته میریزه بعد که گفتن درمان ندارع خیلی ترسیدم

حتما باید برم آخه ۴ ماه پریود نشدم عادی نیست واقعا گفتم شاید تنبلیه😭

من سابقه داشتم تا ۹ ماه نشدم و سر همین دیگه رفتم دکتر ، اول یخ تخمدانم تنبلی داشت سر دکتر نرفتن خودم الان دوتا تنبلی دارن و قرصی شدم فعلا 🙂😂اما گفت بعد مصرف این دوره یه سونو دوباره بدم تا چک کنه وضعیتو

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

علائمت چی بود ؟ الان کامل کامل دیگه خوب شدی و رفع شد؟

درد های شدید و غیرعادی موقع پریود

پریود نامنظم

کاهش وزن

چندسال گذشته و کاملا خوبم و هیچ مشکلی ندارم

کلا بیشتر خانوما در معرض تنبلی هستن باید رعایت کنی

It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves

من سابقه داشتم تا ۹ ماه نشدم و سر همین دیگه رفتم دکتر ، اول یخ تخمدانم تنبلی داشت سر دکتر نرفتن خودم ...

یا خدا:))))) باید حتما برم دکتر همش پشت گوش انداختم

درد های شدید و غیرعادی موقع پریود پریود نامنظم کاهش وزن چندسال گذشته و کاملا خوبم و هیچ مشکلی ندارم ...

خداروشکر الان بهتری امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشی فداتشم