2821
2789
عنوان

معده درد

32 بازدید | 5 پست

سلام دوستان یه سوال

من مشکل معده دارم ، معده دردم میزنه به پشتم هم سمت چپ هم راست و از اونجا هم میزنه به شانه ام ، هوا سرد بشه، گرسنه بمونم ، تحرک داشته باشم و فلفل و سردیجات هم بخورم درد میگیره و گرفتگی عضله پشت و شانه میاره دکترم رفتم سونو هم رفتم گفتن چیزی نیست اصلا سردرنمیارن فکر کنم از سردی معده باشه کسی مثل من هست اینجا یا میدونید باید چیکار کنم خوب بشم

شاید قولنج دارین !!!

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من همین دردا رو داشتم چندین سال همش هم دکتر معده میفرستم اما معدم مشکلی نداشت و دکتر فهمید مشکل عصاب دارم و رفتم روانپزشک و خیلی زودتر از چیزی که فکر کنی همه دردا کلا خوب شدن انگار هیچ وقت نبودن

منم همینطورم و فقط با فعالیت فیزیکی یا ورزش خوب میشم و با کم شدنش درد پشت و کمر و قفسه سینه شروع میشه

تنهای متفاوت با مردم شهر سالها در انتظار هجرت از کشور و مردمی که غریبن برام ، بالاخره یه روزی میرم و روحم آزاد میشه از این همه خصم بزودی یکسال تا دوسال آینده و این روزها به یه خاطره تلخ دور کمرنگ تبدیل میشه و کم کم محو میشه و اون روز تولد جدید و زندگی جدیده برام