2789
عنوان

پنج ماهه حامله خواهرشوهرام حتی بهم زنگ نزدن تبریک بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 57 پست
خز بازی در نیار استوری چیه؟چیزی که عوض داره گله نداره بالاخره بیماری و ناخوشی یا زایمان و برا اونام ...

منم برای بچه های خواهر و برادر شوهرام نرفتم دیدنشون چون نیومدن وبعدیو دیر اومدن ، پدر شوهرم مریض شد کلا محل ندادم نرفتم، مادرشوهرم کلیه اش رو برداشت شوهرم رفت من نرفتم بعد از چند وقت رفتیم شهرستان گفتم تابفهمن وقتی توقع داری کسی دیر میاد چه حسی داره

مگه برا خواهرشوهرات داری بچه میاری؟!!!!!لقمه واسه خودتون میگیرید به بقیه چشم غره میرید؟!!!!

حالا ما چیزی نمیگیم این بنده خدا آروم بگیره

ولی از همسایه رو به روییشون که توقع نداره

از فامیل درجه یکش داره

این کمترین توقعه که عمه و خاله بچه زنگ بزنن تبریک بگن یا یه حال بپرسن

من خودم باردارم وقتی خواهرشوهرام زنگ میزنن انقدر خوشحال میشم یه زنگ که راه دوری نمیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حالا ما چیزی نمیگیم این بنده خدا آروم بگیرهولی از همسایه رو به روییشون که توقع ندارهاز فامیل درجه یک ...

آخه طرف با همسرش خوشحال بوده، بچه دار شده، به بقیه چه خداوکیلی؟!!!

همون خواهرشوهره بدبخت و بی پول باشه سگم حالشو نمی پرسه

برادر جوان من از دنیا رفت بخدا همه اقوام همون روزا زندگی عادیشونو میکردن من بعد ۶ سال هنوز قلبم آتیشه، اما از کسی ناراحت نشدم هبچوقت چون پسر بابای اونا که نبوده، فک کن برای داغ یک جوان رشید و زیبا و تحصیلکرده،

حالا بیای بگی چرا من با شوهرم بودم و نتیجش شده بچه، بقیه بهم تبریک نگفتن؟!!! بنظر خودت مسخره نیست؟!!!!

منم برای بچه های خواهر و برادر شوهرام نرفتم دیدنشون چون نیومدن وبعدیو دیر اومدن ، پدر شوهرم مریض شد ...

یعنی بچه هاتون مریض شدن نیومدن؟

خب شما حق دارید بخاطر بیماریشون نرفتی والا، ولی حاملگی رو تبریک گفتن زیادیه

استارتر عزیز در ابتدا بهت تبریک میگم به سلامت بغل بگیری

استوری نزار و همیشه خودت بی اهمیت نشون بده تا نقطه ضعف دست کسی ندی

چهارماه پیش خواهرشوهرم پروتز لگن گذاشت سوپ گذاشتم ابمیوه طلیعی گرفتم رفتم در خونه ش مسیرمون هم از غرب به شرق تهرانه

یک ماه بعد کیسه صفرامو عمل کردم از مرگ برگشتم واقعا

فقط تماس گرفت!

خب گلایه کردن نتیجه عکس میده چون میدونم همسرم طوری کلمات میچرخونه که در انتها خودم محکوم بشم

اما بالاخره خیر وشر دنبال ادمی میاد

دیگه حماقت های قبل تکرار نمیکنم

شما هم نی نی داری حرص نخور

بالاخره گذر پوست به دباغ خونه میوفته اگر دچار مسکلی شدن مثل خودشون باش اگر گلایه کردن بگو فکر کردم شما اینطوری دوست دارید چون شما هم همینطور برخورد کردید

تمام

اصلا وابدا به استوری و گلایه کردن فکر نکن

اقایان سایت از چشم من افغانی های نگهبان ساختمان هستند، حتی ارزش خاک کفش همسرم را ندارند، وقتی یک شیر کنارت باشد هرگز توجهی به کفتار نخواهی کرد!

من نه فقط تبریک نگفت بلکه عقد کرد به همه گفت فلانی یعنی من نفهمم زنگ زدن به شوهرم زنت نفهمه عقدکردم منم تصمیم گرفتم حتی اگه یکیشون بمیره هم نرم شمارهاشونم هممممه حذف شد مهم نباشه برات شوهرمم پشتمه میگه حق داری من باهاتم

تو خودت واسه دخترا و زنای اقوام زنگ میزنی تبریک بگی؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

قابلتو نداره قشنگم 😁♥️♥️♥️♥️منم خوشم میاد ازش برا توقعات فامیل کاربردش زیاده 😁😁😁

منم الان تو ذهنم دارم میگردم کجا بکار ببرمش

تازه هی با خودم تکرارش میکنم ملکه ذهنم بشه😅