2789
عنوان

اگه زن باردار با شوهرش بیاد دو روز خونتون بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 43 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کسی که بچه کوچیک داره باید بدونه زن باردار خودشو به سختی تحمل میکنه همین که رو وسایل مردم بالا نیاره ...

رو وسایل مردم بالا میاره هنر کرده؟

خب مجبوره خونه کسی بره با این شرایطش؟

بعدشم خودش نمیتونه شوهرش که میتونه

مگه اینکه خونه خواهر یا مادرش باشه و خودشون بخوان کمکش کنن

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

زنای سالمه قوی تر از خودمو سرحال تر از خودم اومدن خونم با وجود بیماری روزها خدمتشونو کردم یه لیوان جا ب جا نکردن ،خونشون رفتم ظرفای مهمونی هاشونم شستم کمک خونه تکونیشونم کردم ،حماقته ولی قلبا نمیتونم بی تفاوت بشینم در وجودم نمیبینم این مدلی باشم

آره مگه نگفتی بچه کوچیک داره

من

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

خونه کسی نمیمونم چندروزاما کلا جایی برم کار نمیکنمکسی هم بیاد خونم دوست ندارم کمکی کنه

چرا

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

چرا

قبلا که مجرد بودم وقتی میرفتم جایی میرفتم کمک میکردم و بعدا که اونا میومدن خونمون میدیدم کاری نمیکنن یا در حد تعارف الکی فقط میکنن و میشینن و خیلی ناراحت میشدم

دیگه به خاطر اینکه این توقع برام ایجاد نشه تصمیم گرفتم جایی کارنکنم

از بعد ازدواجم هروقت مهمون میخواست بهم کمک کنه اصلا اجازه نمیدادم و اینجوری شد که جایی هم میرم کسی توقع کار ازم نداره

البته اصلا جایی نمیمونم چندروز و نهایتا در حد یه وعده برم

اصلا ادم میره مهمونی دلیل نداره کار کنه و مهمونم میاد نباید توقع داشته باشیم

قبلا که مجرد بودم وقتی میرفتم جایی میرفتم کمک میکردم و بعدا که اونا میومدن خونمون میدیدم کاری نمیکنن ...

آخه تنها آدم خسته میشه ک

آخه تنها آدم خسته میشه ک

درسته اما باور کن ارامش ادم بیشتره

حالا بحث خواهر و فامیل خیلی نزدیک فرق داره

اما جز اینا من ترجیح میدم کسی نیاد تو اشپزخونه و نهایتا اگه خیلی اصرار کرد سفره یا میزو کمک کنه اماده کنیم یا جمع کنیم

ادم خودش کاراشو دلسوزانه تر و تمیزتر انجام میده به نظرم