2789

یه تاپیک زدم تا صفحه 12 هم رفت ... نمیدونم چرا ترکیییید ...

میشه بیاید ؟🫶

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

اومد بلایکید

چو ایران نباشد تن من مباد🌷🇮🇷از همه متنفرم 🎀بنی ادم روی اعصاب یکدیگرند 🫂 اعتقادات خاص خودم رو دارم 🌬️👤!عشق وجود نداره ✅نماد من قو سیاهه🦢من سیندرلام💅🧚♂ عاشق عمو پلیس ها👮♂

اومد بلایکید

شما سه نفرید تو تاپیکای اینجوری همو تگ میکنید ، میشه منم تگ کنین ؟😂❤️ثواب داره😂❤️فکر کنم سوال شمام احساسیه ، منم باهاتون همدردم و دنبال برگشت اکس خرمم🤦♀️😂

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@_t ... زیبا میشه بیای قشنگم؟🥹🫶ببخشیدا تگت کردم ... ❤️اگه حال داری و افتخار میدی تشریف بیار😂❤️

شما سه نفرید تو تاپیکای اینجوری همو تگ میکنید ، میشه منم تگ کنین ؟😂❤️ثواب داره😂❤️فکر کنم سوال شمام ...

اره عزیزم حتما

@ایرانیانوو

@انتالیانوو

@الیاالبورا

دخترا اسی هم تگ کنید تو تاپیک های حس ششم

چو ایران نباشد تن من مباد🌷🇮🇷از همه متنفرم 🎀بنی ادم روی اعصاب یکدیگرند 🫂 اعتقادات خاص خودم رو دارم 🌬️👤!عشق وجود نداره ✅نماد من قو سیاهه🦢من سیندرلام💅🧚♂ عاشق عمو پلیس ها👮♂

@_t ... زیبا میشه بیای قشنگم؟🥹🫶ببخشیدا تگت کردم ... ❤️اگه حال داری و افتخار میدی تشریف بیار😂❤️

این خیلی حسش درسته

این خیلی حسش درسته

اره ، اگه بیاد خیلی خوبه . شمام کسایی که میشناسیو تگ کن لطفا❤️❤️

اره عزیزم حتما @ایرانیانوو @انتالیانوو @الیاالبورا دخترا اسی هم تگ کنید تو تاپیک های حس ششم

وای مرسی🥹❤️چه گوگولی و خوش قلبین ... من چند ماهه سر این اکس کوفتیم زخمممممم کردم تاپیکای حس ششم و فاال رو ... کمااینکه جاهایی هم که مثلا خیلی فاال هاشون رضایت و اینا دارن و هزینه دار هم بوده کم فاال نگرفتم ( 11 تا😂🤦♀️ )

یه موضوعی که فکر میکنم باید بهتون بگم

من هفته پیش فالی گرفتم ک بهم گفت ۷ روز دیگه یعنی امروز ی اتفاقی برای من میوفته و چندین نفر حس ششمی گفتن بله همچین اتفاقی میوفته و باید خدمتتون عرض کنم که من امروز کل زندگی و انرژیم رو گذاشتم کنار ک اره این اتفاق برام قرار بیوفته و چرا دروغ بگم هنوزم منتظرم ولی نیوفتاده

شما سه نفرید تو تاپیکای اینجوری همو تگ میکنید ، میشه منم تگ کنین ؟😂❤️ثواب داره😂❤️فکر کنم سوال شمام ...

بابا از یه مرتیکه خوشم اومده اونم همینطور .

از کل حس ششم های سایت پرسیدم میگن باهاش ازدواج داری

الان از دوتا حس ششمی پرسیدم میگن چند نفر دیگه هم زیر سر داره

وای مرسی🥹❤️چه گوگولی و خوش قلبین ... من چند ماهه سر این اکس کوفتیم زخمممممم کردم تاپیکای حس ششم و ف ...

منم همینطور خیلیا هزینه دار انجام میدن

قربونت

بابا از یه مرتیکه خوشم اومده اونم همینطور .از کل حس ششم های سایت پرسیدم میگن باهاش ازدواج داریالان ا ...

وای منم شرایطم مشابه شماس ... ببین کلا نقطه ضعف فاال ( حالا میگم من جاهای هزینه دار و پر رضایت گرفتم فاال ، بر طبق تحقیقات فراوان میگم اینو😂 ) یکی زمانه و یکی رقیب ... باز زمان بدتر از رقیب ... یکسری فاالگیرا ، دو دلی و مشکلات طرفو رقیب برداشت میکنن ...