2789

انگار بعد عقد چشام تازه باشد... خیلی زجر میکشیم تا میام خوب شم ی چیزایی میگ عتیقه مث خودش... خرج هم نمیکنه زیاد همش میگه من همه چی میخرم من ال میکنم من بل میکنم تا ی درخواست ازش داشته باشم باید کلییی حواسم ب زمان باشه و ب حالش و همه چی تاره تهش اگ برنگرذه بگ خودت بخر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان میریزن سرت که

طلاق فوری

ولی به نظر منم حسابی الان عقلتو جمع کن ، چون از چیزایی که میترسیم و فرار میکنیم نمیخوایم رو در رو بشیم بعدا حسابی سرویس میشیم و تاوانشو خیلی سنگین پرداخت میکنیم ...

خب عقد برای شناخته .نه اینکه باید به ازدواج برسه ..جدا شو

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

غیر مالی مشکل دیگه ای داری؟

چرا دارم سعی میکنم عادت کنم

غرور خیلی خیلی بیخودی داره

ب خودش نمیرسه زیاد ادم مرتب و تر تمیزی نیست دقیقا برخلاف من

روابط صمیمی با هیشکی نداره ن خودش ن خانوادش با هیشکی رفتامد ندارن

ادم سخت گیریه چ سر حجاب چ سر جزئیات گیر میده سرزنش میکنه اذیت میشم

خدا رو شکر این فرهنگ تو کشور ما یواش یواش داره گسترش پیدا میکنه که وقتی دختر و پسر تو دوران عقد یا نامزدی میفهمن که به درد همدیگه نمیخورن دیگه نمیزارن کار به عروسی و زندگی مشترک برسه و جدا میشن .

چرا دارم سعی میکنم عادت کنمغرور خیلی خیلی بیخودی دارهب خودش نمیرسه زیاد ادم مرتب و تر تمیزی نیست دقی ...

جدا شدن یا نشدن خیلی بستگی داره به فرهنگ و شرایط خانوادگیتون و روحیات خودت.اگر برونگرا باشی این رفت آمدی نبودن همسرت خیلی سخته .و بعدا بچه هات هم اذیت میشن و افسرده .خسیس بودن هم غیرقابل تحمله .

ولی از اونور اگد خودت و خانوادت محکم نباشید طلاق هم خیلی سخته .دودوتا چهارتا کن .اگر باکره باشی حق حبس داری و خیلی راحت میتونی جدا شی .اگر تصمیم بر جدایی هست تا عقدی جدا شو. بعد از عروسی کار خیلی سخت تره