انگار بعد عقد چشام تازه باشد... خیلی زجر میکشیم تا میام خوب شم ی چیزایی میگ عتیقه مث خودش... خرج هم نمیکنه زیاد همش میگه من همه چی میخرم من ال میکنم من بل میکنم تا ی درخواست ازش داشته باشم باید کلییی حواسم ب زمان باشه و ب حالش و همه چی تاره تهش اگ برنگرذه بگ خودت بخر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی به نظر منم حسابی الان عقلتو جمع کن ، چون از چیزایی که میترسیم و فرار میکنیم نمیخوایم رو در رو بشیم بعدا حسابی سرویس میشیم و تاوانشو خیلی سنگین پرداخت میکنیم ...
خب عقد برای شناخته .نه اینکه باید به ازدواج برسه ..جدا شو
.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
خدا رو شکر این فرهنگ تو کشور ما یواش یواش داره گسترش پیدا میکنه که وقتی دختر و پسر تو دوران عقد یا نامزدی میفهمن که به درد همدیگه نمیخورن دیگه نمیزارن کار به عروسی و زندگی مشترک برسه و جدا میشن .
جدا شدن یا نشدن خیلی بستگی داره به فرهنگ و شرایط خانوادگیتون و روحیات خودت.اگر برونگرا باشی این رفت آمدی نبودن همسرت خیلی سخته .و بعدا بچه هات هم اذیت میشن و افسرده .خسیس بودن هم غیرقابل تحمله .
ولی از اونور اگد خودت و خانوادت محکم نباشید طلاق هم خیلی سخته .دودوتا چهارتا کن .اگر باکره باشی حق حبس داری و خیلی راحت میتونی جدا شی .اگر تصمیم بر جدایی هست تا عقدی جدا شو. بعد از عروسی کار خیلی سخت تره