2789
عنوان

قبلا رو دخترعموم کراش بودم ولی 👀👀👀👀

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 107 پست
🤣🤣🤣از فردا اقایون ترکیه و افغانستان و تاجیکستان وعربستان و... میاننی نی سایت لعنتیییی!!توچی داری ...

ما انسان نیستم ؟

سوال بخوایم بپرسیم فقط جای شماست اینجا؟

ما حیوانیم؟

شخصیت و معرفت🙏🏻متاهلم و درخواست دوستی به کسی نمیدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون میدونستم یکی دیگه رو میخواد سرد شدم

وا

چه عجیب بود

یعنی هم با تو چت میکرد . هم یکی دیگه رو میخواست

به اصطلاح هم خر رو میخواست هم خرما فکر کنم

دندان لق را باید همان اول کشید وگرنه حالا حالاها اذیتمان خواهد کرد🌝

اسی ناراحت نشیاااولی من ترسیدم در آینده شوهری مثل تو گیرم بیاد.فکر کن نی نی سایت عضو باشه و بعد تاهل ...

واییییی🤣🤣🤣

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع105 وزن کنکونی 90وزن هدف 60🥲

🤣🤣🤣از فردا اقایون ترکیه و افغانستان و تاجیکستان وعربستان و... میاننی نی سایت لعنتیییی!!توچی داری ...

وای افتضاح میشه 🤣🤣🤣

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع105 وزن کنکونی 90وزن هدف 60🥲

نه اصلا خانمتون بفهمه ناراحت میشه ازمن میشنوی اصلا اهمیتونده باهاشم حرف نزن جاهایی که هست نرو یا س ...

کاش میشد فهمید قصدش چیه.

ما هرماه به اقوام سر میزنیم میریم خونه همدیگه

و این دشمنی های بی دلیل منو ازار میده

انسان نیستم؟

نگفتم انسان نیستی

هستی ولی اینجا سایت ایرانیه یعنی تو سایت خودمون عضو شدی پس توهین هم نکن اوکی؟ ☺️اقا هم هستی توهین کردن ب خانما ممنوعه

کاربری دست دوتا خواهره🌸

ما انسان نیستم ؟ سوال بخوایم بپرسیم فقط جای شماست اینجا؟ما حیوانیم؟

چه ربطی دارهههه

من کجاش گفتم تو انسان نیستی؟؟؟؟؟😐😐😐

اگه عراقی هستی،یعنی تو عراق یه سایت تبادل نظر نیست که تو بخوای بیای توی سایت زنونه ایرانی؟؟؟

چیو به چی ربط میدی خدایی

دعای من خیلی گیراست😇در نتیجه ، خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که توی نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

وا چه عجیب بود یعنی هم با تو چت میکرد . هم یکی دیگه رو میخواست به اصطلاح هم خر رو میخواست هم خرما فک ...

بله بچه بودیم ۱۶ سال سنی نبود.

نگفتم انسان نیستیهستی ولی اینجا سایت ایرانیه یعنی تو سایت خودمون عضو شدی پس توهین هم نکن اوکی؟ ☺️اقا ...

اگه باعث شدم ناراحت بشید معذرت میخوام🙏🏻

یه پست تو اینستاش دیدم یه حرف S گذاشته بود عاشقانه بود

واقعا دنیای بدیه فکر میکردم اگه ازدواج کردم باید مراقب همکارای همسرم باشم با هم اوکی نشن الان دختر عمو و خاله و فامیل و همسایه ام اضافه شد مجرد بمونم بهتره

وای افتضاح میشه 🤣🤣🤣

🤣🤣

دعای من خیلی گیراست😇در نتیجه ، خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که توی نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!