2789

اصلا جمله پیدا نمیکنم که بگم چقدددر عصبیام.

سر کارشون بهشون زیاد پودر کافی میکس و دمنوش و اینطور چیزا میدن اینم همشو میفرسته برا ما.

دختراش الان بزرگ شدن گلسر بچگیشونو میفرسته.

لباس کارش که سیاه و کهنه شده میفرسته در حالیکه شوهر من فرم مخصوص خودشو داره و اصلا اونا سایزش نیس.

یا شلوار پارچهای سایز پسر نوجوونای دهه شصتی که نمیدونم از کجا بهش دادن چرا فکر میکنه ما لازم داریم😐

انقد شوهرم خجالت کشید. یکی دوبارم نیست خیلی این کارو تکرار میکنه

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب بگو بهشون

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

تجربه من اینه

بعضی آدمها نمیدونن زشته

اینکه آموزش ندیدن یا عقل ندارن مساله به این واضحی رو بفهمن جدا ولی واقعا نمیدونن

فکر میکنن دارن کار خوب و مفیدی میکنن

نیت این نیست توهین کنن و بگن طرف فقیره

نمیدونن

شما ناراحت نشید فقط بگید نیاز نیست و مصرف نداریم و ندید

کاش یکی برا من کافی میکس میفرستاد

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.

خب بگو بهشون

در ارتباط نیستم که بگم و اینکه خب چی بگم خودشون متوجه نیستم ینی؟ خانمش که کسی چیزی براشون بگیره میگه ما طبق سلیقه خودمون باید خرید کنیم.

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧