2789
عنوان

برادرشوهرم همیشه آشغالاشونو می‌فرسته برا ما

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 26 پست

میخاد خوبی کنه سخت نگیر

من همیشه به اون آدمهایی که حساس نیستن حسادت میکنم، هیچی رو جدی نمیگیرن، وحشت نمیکنن، وقتشون رو با فکر کردن بیش از حد تلف نمیکنن، دلبستگی ندارن، من به این آدمها حسودیم میشه، آخه من به همه چی خیلی اهمیت میدم، خیلی زیاد.

شاید منظوری نداشته باشه ولی اگ لباس خواست بهتون بده بگید اندازه نیست واستفاده نمیکنید همینطور مونده ...

منظور که نداره ولی خب زشته واقعا یعنی تو شهر خودشون سطل آشغال پیدا نمیشه؟ اینا دیگه دور انداختنیه

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شماهم یکی دوباربراش بفرستین اگه گف نفرستین ..شماهم بگین ماهم خداروشکرلازم نداریم ازاین به بعدنفرستین

حیف اون پول پست😁 پول پست از مجموع محتویات بسته بیشتره.

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
منظور که نداره ولی خب زشته واقعا یعنی تو شهر خودشون سطل آشغال پیدا نمیشه؟ اینا دیگه دور انداختنیه

درکت میکنم چی میگی ولی برای اینکه طرفت ناراحت نشه وکدورت پیش نیاد بگو لباسا همینطور مونده استفاده نمیشه ویا یه حرف مناسبت تر دیگه ..اونم فکر نکنم دیگه بیاره

حیف اون پول پست😁 پول پست از مجموع محتویات بسته بیشتره.

هااا دوره باپست ارسال میکنه؟واقعا😐بنظرم بهشون زنگ بزن بگو اون چیزارو که میفرستین ماکه لازم نداریم اگه راضی هستین بدم به یکی که نیازمنده...

هااا دوره باپست ارسال میکنه؟واقعا😐بنظرم بهشون زنگ بزن بگو اون چیزارو که میفرستین ماکه لازم نداریم ا ...

ارع بابا خیلی دوریم. نیازمند چیه گناه داره اصلا در شأن نیست که بدم به کسی فقط میندازم دور

همون هارو کادو کن مثل زنش بفرست در خونش و تو پیامک شوهرت بگه .ممنون داداش اما من و همسرم طبق سلیقه ی خودمون خرید میکنیم

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

بنظرم ادم از هر چیزی ناراحت میشه باید بروز بده حالا طرف با منظور یا بی منظور داره اعصاب شمارو خرد میکنه پس یبار بهش بگین کهنه هاتون واسه من نفرستید هم کهنه ان هم که این کار غیر بهداشتیه و البته توهین