unicorn__ مدیر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 1244 عنوان کات کردم | مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 22 پست من ی رابطه شش ساله رو دیشب تمام کردمتمام قلبم درد میکنههمش دلم میخواد بهش زنگ بزنمدلم میخواد برم بغلش کنم حلش کنمولی دیشب مصمم بودمبنظرتون باید چیکار کرد امروز | 09:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
beautiful__dream عضویت: 1404/08/06 تعداد پست: 2071 تا خر خره عاشقش بودم و وقتی ولم کرد به دوستم گفتم اگه دیدی من فردا ان نشدم بدون مردمخلاصه تا سه هفته ... میفهمم چی میگی خودم با پارتنرم 5ماه کات کردم هر شبم گریه بود روزام عین چی دلتنگش بودمولی فراموشش نکردی فقط دیگ حوصله فکر کردن بهشو نداری خواهر میدونم چی میگی هم پسرمه، هم بابامه، هم پناهمه، هم تکیه گاهمه...! خلاصه که همه دار و ندار دختر کوچولوشه😍♥
farii_86 عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 1152 میفهمم چی میگی خودم با پارتنرم 5ماه کات کردم هر شبم گریه بود روزام عین چی دلتنگش بودمولی فراموشش نکر ... نمیدونم شاید اینجور که تو میگی بوده باشه. یک انسان قوی و مغرور:)همون دختری که قراره خانوادش بهش افتخار کنن:)
beautiful__dream عضویت: 1404/08/06 تعداد پست: 2071 نمیدونم شاید اینجور که تو میگی بوده باشه. فک کنم همینطوره گلم هم پسرمه، هم بابامه، هم پناهمه، هم تکیه گاهمه...! خلاصه که همه دار و ندار دختر کوچولوشه😍♥
unicorn__ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 1244 دختر پسر ندارهکسی ک یبار رفته بازم میره من رفتمن اون
unicorn__ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 1244 دلیلت منطقی بوده؟ محدودم میکردو من هرچقدر بزرگتر شدم پذیرشش واسم سخت ترشدقبلا راحت تر قبول میکردم
unicorn__ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 1244 6 ساال اخه؟ چیشد که کات کردین؟ شرایط ازدواج نداشتیماز دوران دانشجویی باهم اشنا شدیمسعی میکرد رفت و امدامو محدود کنهپوششم رو کنترل و محدود میکردهرچقدر بزرگتر شدم تحملش برام کمترشد