من دستم دو هفته پیش با بخار کتری سوخت مرتب زینگ زدم خوبه بستمش الان خیلی کم جاش موندهزمرتب زینگ میزنم فک کنم زینگ برا جا زخمم خوبه ولی زدی با باند ببندش که پاک نشه
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
رژودرم وحشتناک میبره جای زخم رو بی نظیره من بارها و بارها تست کردم
اگه راست بگی دعات میکنم فردا میخرم
آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی
حدود سالهای ۹۶ در داروخانه ها بود الانم فکر کنم باشه.من اون موقع خریدم ۲۰۰ یا ۳۰۰ الان باشه بالای ۲ میلیون تومن هست فکر کنم .اون پماد معجزه هزاره سومه . بینظیره
نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن ...
اره هوا بخوره بهتره ولی پماد میزدم میبستم که پماد بمونه نماله جایی مرتب طی روز این کار کردم شبها باز میزاشتم الان خیلی کم اثارش مونده
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم