2821
2789
عنوان

دختر خجالتی

368 بازدید | 46 پست

سلام دوستان

من از بچگی خیلی خجالتی بودم همیشه هم توی خونه مون دعوا بوده و کلا اعتماد به نفس نداشتم

و اینکه قد من تقریبا ۱۶۰ هست و ۱۹ سالمه دلم میخواد یکم رشد کنم شاید یکم اعتماد به نفسم بره بالا

نمی دونم چطور اعتماد به نفس داشته باشم و از این خجالتی بودن دست بردارم

میشه یه راهکار بدین ؟ 🙏🏻❤️

یه صلوات برام بفرستید لطفا ،منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنین میخواستم بگم که خیلی دوستتون دارم ❤️🥲🙏🏻

اعتماد ب نفس نداشتن ربطی ب خجالتی بودن نداره

من بشدت پرو ام خیلی زیاد ولی خب اعتماد ب نفسم برعکس پر بودنم بشدتتتتتت کمههههه

بستگی داره چرا اعتماد ب نفست کمه از خودت ناراضی ای یا حمایتت نکردن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به ویژگی های خوب و توانمندی هات فکر کن

درس بخون یا شاغل شو

روی اعتماد به نفست کار کن

تنهایی برو خرید، دکتر، نونوایی، بانک و...

امضا 🫆 نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچکس متوجه عرض بنده نمیشه😃 زندگی خودش سخت هست سختترش نکن😉 🌱

منم مثل تو خجالتی بدم شدییییداما از سن بیست و چهار پنج درست شدم نود درصد بهترشدم خودم رو خودم کار کردم آدمها رو جدی نمیگرفتم میگفتم مگه اینا کی ان تو دلم کم کم خوب شدم الانم سی و پنج سالمه اصلا دیگه خجالتی نیستم

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

چه ربطی به قدت داشت؟

راهکارش اینه که بری تو جامعه و دقت کنی ببینی آدمای با اعتماد به نفس چطوری حرف میزنن از چه کلماتی استفاده میکنن چطوری سر صحبت باز میکنن من قبلا اینطوری بودم الان یکم بهتر شدم

בر آغوشم بگیر کـہ زخم هایم عمیق انـב פּ استخوان هایم خستـہ