2789
عنوان

به نظرتون به شوهرم یه فرصت دوباره بدم یا طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 39 پست
رفتیم چند جلسه قبلش اخه اصلا از این اخلاقا نداشتالانم برام سخت نیست بخام طلاق بگیرم بیشتر نگران احسا ...

باید بیشتر وقت میذاشتی من خودم۷سال بایکی هستم تواین چندسال خیلی موقع ها شده به شدت عصبی شده ولی به من اسیب نرده حتی تو اعصبانیت یه انگشت بهم نزده من شده ازقصد عصبیش میکنم تا ببینم چیکار میکنه هرکاری میکنه ولی به من کاری نداره توام باید همین کارهارو میکردی

درخواست ندین نرخرهای سایت درخواست ندین بیشرف ها

اره خانواده خودمم همین طورن من تا حالا از گل نازکتر بهم نگفتنایشونم از اشناهای خانوادگی بود ، دوست ص ...

اصلااااا تردید نکن این از اول راه خودشو نشون داده وای به حال روزی که ازدواج کنی و بچه هم بیاری دیگه راه برگشت نداری

میدونی که طلاق چه عذابیه تو ایران و دهن فک و فامیلم نمیشه بست

پس قلب خواهد شکست اما با این حال،هنوز خواهد تپید...🦋

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

داداش منم خیلی خیلی زنشو دوست داره و یه بار سر عصبانیت این کارو کرده بود و دیگه هیچ وقت این کارو تکرار نکرد شما هم یه فرصت بده واگه مطمئن نیستی الان که میشه حق طلاق رو به این بهونه بگیر

اصلااااا تردید نکن این از اول راه خودشو نشون داده وای به حال روزی که ازدواج کنی و بچه هم بیاری دیگه ...

الانم باید طلاق بگیرم دیگه🥲

مراحلش همونه

باورم نمیشه اینجوری شد

حالا امشب با خانوادش میاد ک در مورد کارش توضیح بده و عذرخواهی کنه

داداش منم خیلی خیلی زنشو دوست داره و یه بار سر عصبانیت این کارو کرده بود و دیگه هیچ وقت این کارو تکر ...

خودش میگه شیش دنگ خونه رو میزنم به نامت ( سه دنگش قرار بود به نام بشه) البته واقعا مسائل مالی برام الان مهم نیست و حق طلاقم میدم تعهد محضری هم میدم ک تکرار نشه اصلا فک نمیکرد من انقد جدی برخورد کنم خیلی ترسیده منم واقعا نمیخام خودمو بدبخت کنم با اینکه دوستش دارم

هنوز نرفتیم پیش تراپیست این شرطیه ک گذاشتم و قراره بریم

اختلاف مذهبی که تو اولین تاپیک هات عنوان کردی؛ الان تو اولین مهمونی مختلط( ولو با پوشیده بودن لباس شما) خودش رو نشون داده.

تحت هیچچچ شرایطی دست بلند کردن مرد روی زن رو نمی پذیرم.

چون ممکنه باز هم شرایطی پیش بیاد که این اقا روی شما دست بلند کنه.

ولی با طلاق هم مخالفم.