2789

سر ی لباس ک تو مهمونی پوشیده بودم بهم سیلی زد

و عقدیم و سه ماه دیگه قرار عروسی داشتیم و باهاش رابطه جنسی هم نداشتم گفته بودم بزاریم برای عروسی

من ب خانوادم نگفتم چ اتفاقی افتاده و از اون روز جواب پیام و تماسای شوهرمو ندادم و بارها پیام داده ک غلط کردم و نمیدونم چی شد این جوری شد و ...

با مشورت با ی تراپیست فقط ی پیام دادم بهش و گفتم

ک با ی غلط کردم گفتنت حرمت شکسته شده برنمیگرده و عروسی از نظر من کنسل شدست و من با ادمی ک دست روم بلند کرده زیر ی سقف نمیام

و گفتم باید با خانوادت بیای جلوی بزرگترا در مورد کار زشتت توضیح بدی و معذرت خواهی کنی و بریم پیش تراپیست ک مشخص شه مشکل کنترل خشم داری یا ن

(فقط میخام بترسونمش وگرنه مطمئنم اصلا روش نمیشه چنین موضوعی رو به خانوادش بگه)

اخه چند ساله میشناسمش خیلی خانواده با اصالتی هستن همشون خیلی با شخصیتن نمیدونم چی شد اینجوری شد

حالا چند جلسه میریم تراپی اگه دیدم تایید نمیکنه این ازدواجو جدا میشم

خیلی ویژگیای مثبت دیگه ای داره و دوستش دارم و اونم همه کار برا من کرده و خودشو خیلی جاها ثابت کرده ولی اخلاقای کنترل گری داره

به نظرتون بهش ی فرصت بدم؟

خوب دختر خوب داری میگی میرید پیش تراپیست،خوب طبق نظر ایشون رفتار کن ما که نامزدتون رونمیشناسیم بعدشم تراپیستها اینقدر ادمهای مختلف رودیدن خیلی خوب طرف رو میشناسن بهشون اعتماد کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوب دختر خوب داری میگی میرید پیش تراپیست،خوب طبق نظر ایشون رفتار کن ما که نامزدتون رونمیشناسیم بعدشم ...

هنوز نرفتیم پیش تراپیست

این شرطیه ک گذاشتم و قراره بریم

حالا ک انقدر پشیمونه بزار ی بار دیگه خودشو ثابت کنه ولی حسابی بترسونش و بگو ب هیچ عنوان دفعه بعدی در ...

اره پشیمونه و خیلی براش سخته که با خانوادش بیاد برای معذرت خواهی خیلی خجالت میکشه ولی باید همون اول فکر اینجا رو میکرد

همین خانواده های با اصالت و پولدار و ظاهر خوب

میبینی مرد های خونه عادت به کنک زدن دارند و زن هاشون بخاطر موقعیت خوب و غیره موندن توی زندگی

بزرگترین اشتباه یک دختر اینکه وقتی کتک بخوره به پدرش اطلاع نده

در کمال آرامش به خانوادت بگو

نزار فکر کنه بی پشت پناهی

مرد ها وقتی ببینن دختر به خانوادش نمیگه

اونام کاری نمیکنن و پشتیبان دخترشون نیستن

سیلی شون تبدیل به مشت لگد میشه

پس به پدرت بگو

به خانواده شوهرت بگن

بیاید دورهم مشکل حل کنید

الان تو دوران عقد؟ یعنی اونهمه خواستن و هیجان داره و اینکارو کرده؟

یعنی هر لباسی پوشیده باشی هم اینکار عجیبه. یعنی کنترل خشم نداره. و این بعد از یکی دو سال که زیر یک سقف زندگی کردین و خیلی چیزا عادی شد به شدت خطرناکه.

یعنی فکر کن یه فشار اقتصادی بهش بیاد و در معرض مثلاو ورشکستگی مالی قرار بگیره. اولین کاری که میکنه فشار به شماست. در اصل جونتو گرفتی دستت و داری میری تو زندگی. اصالت خانواده جای خودش. این فرق داره.

کنترل گری درست. ولی کتک زدن بابت کنترل گری یعنی کنترل خودشو نداره.

و یه سوال؟ چی شد که سیلی خوردی؟ مطمئنی به خانواده ش توهین نکردی؟ هیچ توهین و حرف زشتی رد و بدل نشده؟