دختر منم تو یک سال ونیمگی یاد گرفته بود دندون می گرفت ابجیم گفت هروفت این کارو کرد دماغشو بگیر تا نتونه درست از دماغش نفس بکشه ولش میکنه ی هفته بیچاره بودم هی دماغشو میگرفتم دیگه خودشم بیخیال شد
موی فر داری شما و دلربایی میکنی دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی
پس سخته منم همین فکرو میکنم خواهر خودم افتادگی داره بعد زایمان چون وزن نینی چهار کیلو بود فک کنم بی ...
نترس بخدا سزارین خیلی خوبه منم شرایط شما رو داشتم نی نی ام وزنش 4200 شد تو 38 هفته سزارین کردم بخدا اینقدر خوب بود من فکرشو نمیکردم روز قبل سزارینم داشتم وصیت نامه مینوشتم هی از شوهرم حلالیت میگرفتم یعنی بخدا خنده ات میگیره اینقدر که عملش راحته بعد اینکه بچه های درشت احتمال گیر کردن و خفگیشون بیشتره به بچه ات فکر کن بخدا ماماها و دکترای ایرانی سواد بدنیا اوردن بچه های درشت رو ندارن اخرش با دستگاه میکشن بیرون یا میبرن سزارین
باسه همون پیاده روی رو ادامه میدم خداکنخ زود بیاد صحیح و سالم
ان شاالله به سلامت زایمان میکنی گلم
یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
اگر جواب بده یکبار مشکلی،نیس بعدش از دلش درمیارم 😅😅😅
اون موقع پسر من کوچیک بود شایدم برای بچه تو جواب نده ها😂😂😂😂😂
یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....