2777
2789
عنوان

راهی برای زایمان زودتر بخاطر وزن بالای نینی

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 90 پست
چرا سز کردی اینو     خخخ واسه من ۲۹۰۰ بشه خودم تو خونه بدنیا میارمش😁😁😁😜

همون😂😂😂

باید شکایت میکردن..خیلی زور داره

شاید این زن میخواست5تا بچه بیاره 😂ولی دیگه3تا بیشتر نمیشه😒😂

الکی کردن بابا تا پول بگیرن😒

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اینجاست از ۶ ماهگی از شیر خشک متنفر شد حالا نمیدونم از مزه این شیرخشک بدش اومده یا کلا از شیر ...

مثه بچه های شیر به شیر که مجبورن زود از شیر بگیرن تو هم الان مجبوری دیگه.کلا طعم شیرت رو دوس نداره یا میخوره ولی گازم میگیره؟

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

استارتر کاری نکن که خودتو به درد بندازی فقط واسه اینکه سزارین نشی،من هیچ دردی نداشتم هفته ی ۴۰ سزارین شدم و دکتر گفت بند ناف بدجوری دور گردنش بوده،خدا بهم رحم کرد،چقد خوشحال شدم که طبیعی نیومد،هر چیزی حکمت داره گلم

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
کاش راهی پیدا میشد دوباره شیرخشک بخوره 😭😭😭

از دکتر سوال کن بهت راهکار بده

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
مشکل اینجاست از ۶ ماهگی از شیر خشک متنفر شد حالا نمیدونم از مزه این شیرخشک بدش اومده یا کلا از شیر ...

بچه منم هی گاز میگیره،هر وقت گاز گرفت بینیشو بگیر تا ول کنه زود،گناه داره از شیر بگیریش

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
ازمن میشنوی این کارو نکن من این کارو کردم مث سگ پشیمون شدم بیچاره پسرم 

برم پیش دکتر ببینم چی میگه اشتباهم این بود دیگه تحت نظرش نیستم باید یه دکتر دیگه پیدا کنم و قبول کنه سزارین 

مثه بچه های شیر به شیر که مجبورن زود از شیر بگیرن تو هم الان مجبوری دیگه.کلا طعم شیرت رو دوس نداره ی ...

نه شیرم خیلی دوست داره وسط شیر خوردن یا اخرش گاز،خیلی بدی میگیره

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
بچه منم هی گاز میگیره،هر وقت گاز گرفت بینیشو بگیر تا ول کنه زود،گناه داره از شیر بگیریش

اره منم دلم نمیاد گناه داره هنوز یکسالشم نشده

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
نه شیرم خیلی دوست داره وسط شیر خوردن یا اخرش گاز،خیلی بدی میگیره

من نمیدونم این کار درسته یا غلط ولی پسرم تازه دندون درآورده بود یه دفعه گازم گرف ناخودآگاه زذم پشت پاش یه جیغم کشیدم دیگه رفت که می می رو گاز بگیره😂😂😂😂

کاش راهی پیدا میشد دوباره شیرخشک بخوره 😭😭😭

بچه ها ذائقه شون متغیره باز یه امتحان کن

ولی بطور کلی بعد از یکسالگی اگه بچت روزی دو لیوان شیر گاو بخوره و غذاشم به اندازه کافی باشه دیگه شیر مادر و شیر خشک لازم نداره من جات باشم یکماه دیگه تحمل میکنم بعد دیگه شیر گاو میدم چه کاریه شیرخشک بدی دوباره یکسال دیگه دردسر از شیرخشک گرفتن داشته باشی

بچه ها ذائقه شون متغیره باز یه امتحان کن ولی بطور کلی بعد از یکسالگی اگه بچت روزی دو لیوان شیر گاو ...

😞😞😞بخدا یکروز هم سخته تحمل کنم

دیگه لباس نمیتونم تن کنم از،بس زخم سینم

😞😞😞بخدا یکروز هم سخته تحمل کنم دیگه لباس نمیتونم تن کنم از،بس زخم سینم

ای وای ببین من بچه هام شیرخشکی بودن تجربه ندارم ولی شنیدم خیلی از بچه ها گاز میگیرن کاش تاپیک بزنی بپرسی 

من نمیدونم این کار درسته یا غلط ولی پسرم تازه دندون درآورده بود یه دفعه گازم گرف ناخودآگاه زذم پشت پ ...

اگر جواب بده یکبار مشکلی،نیس بعدش از دلش درمیارم

😅😅😅

ای وای ببین من بچه هام شیرخشکی بودن تجربه ندارم ولی شنیدم خیلی از بچه ها گاز میگیرن کاش تاپیک بزنی ب ...

راستش خجالت میکشم

میترسم یسری بهم حمله کنن

یا مردای سایت بخونن😞😞😞