نازگلی24 مدیر عضویت: 1404/08/17 تعداد پست: 43 عنوان آی وی اف | مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 83 پست سلام دوستای گلم من روز سوم انتقال هستم کسایی که با من در این راه هستن بیاید کنار هم باشیم و از تجربه های هم استفاده کنیم سوالی بود خوشحال میشم کمکتون کنم 1405/03/11 | 14:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادر۳قلوهام عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 697 از دکتر تون راضی هستین؟یه دوره رفتم پیششاحساس کردم نتیجه براش مهم نیستمن کیلومتر ها راه میکوبیدم میرفتم،،،،،
نازگلی24 مدیر استارتر عضویت: 1404/08/17 تعداد پست: 43 فردا میرم روز انتقال را مشخص کنن، هنوز انتقال ندادمبعد از انتقال پروژسترون شروع میشه آمپول انوکسا ند ... نه من آمپول آنوکسا ندارم و آمپول پروژسترون رو پنج روز قبل از انتقال شروع کردم بله دکتر تیزرو خودشون انجام دادن کلا تمام مراحل رو خودشون انجام میدن
نازگلی24 مدیر استارتر عضویت: 1404/08/17 تعداد پست: 43 از دکتر تون راضی هستین؟یه دوره رفتم پیششاحساس کردم نتیجه براش مهم نیستمن کیلومتر ها راه میکوبیدم میر ... من چند تا از اطرافیانم رفتن پیششون و نتیجه گرفتن و درصد مثبت شده ها بالاست منم نظرم راجب تیزرو اینه که توضیح نمیده چیزیو کارشو انجام میده و میره ولی بازم انرژی مثبت میگیرم هم کادر خوش اخلاق و دلسوزی داره و هم خیلی با سواد و مجهزه کلینیک
نازگلی24 مدیر استارتر عضویت: 1404/08/17 تعداد پست: 43 از دکتر تون راضی هستین؟یه دوره رفتم پیششاحساس کردم نتیجه براش مهم نیستمن کیلومتر ها راه میکوبیدم میر ... پیششون انتقال دادین ؟
مادر۳قلوهام عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 697 نه من آمپول آنوکسا ندارم و آمپول پروژسترون رو پنج روز قبل از انتقال شروع کردم بله دکتر تیزرو خودشون ... اولین انتقال تون هست؟کلا چند تا تخمک داشتین؟فریز اصلا نکردین؟
نازگلی24 مدیر استارتر عضویت: 1404/08/17 تعداد پست: 43 اولین انتقال تون هست؟کلا چند تا تخمک داشتین؟فریز اصلا نکردین؟ بله اولین انتقالم هست ۱۴ تا تخمک داشتم ۱۰ تاش جنین شد پنج تاشو انتقال داد پنج تا موند
مادر۳قلوهام عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 697 پیششون انتقال دادین ؟ بله یکبار ارومیه اومدم . یه آمپول یادش رفته بود تجویز کنه کم مونده بود برم کما
مادر۳قلوهام عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 697 من چند تا از اطرافیانم رفتن پیششون و نتیجه گرفتن و درصد مثبت شده ها بالاست منم نظرم راجب تیزرو اینه ... چند سال اقدام هستین؟چند ساله ازدواج کردین؟
مادر۳قلوهام عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 697 بله اولین انتقالم هست ۱۴ تا تخمک داشتم ۱۰ تاش جنین شد پنج تاشو انتقال داد پنج تا موند ماشاالله پس چطور هایپر نشدین؟تنبلی هم دارین؟ پریود ها کاملا منظمه؟