سلام ببخشید میتونید بهم بگید خریدن سبزی قورمه سرخ شده و اماده به صرفه تره؟ یا اینکه سبزی رو خودم پاک کنم و سرخ کنم؟ من تا الان همیشه سبزی سرخ شده میخریدم. ولی دیشب نیم کیلوش رو پونصد تومن خریدم. ینی دو بسته بگیرم میشه یه تومن. من دیشب کل اون بسته رو برا چهار نفر خورشت درست کردم و چیزیم از خورش اضافه نموند. فک کنم از پونصد گرم هم کمتر بود. من درحال حاضر سرکار نمیرم. بنظرتون بشینم سبزی پاک کنم؟ برام صرفه اقتصادی خواهد داشت؟
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
اره خودت بخر اونا ممکن ساقه زیاد وآشغال بریزن داخلش
اینکه از چه مدل سبزی چقدر بخرم هم بلد نیستم. قصد دارم به خود سبزی فروشه بگم ترکیبات سبزی قورمه رو بهم بده. بعد میدونی چقدر سبزی باید بخرم؟ که مثلا دوسه کیلو سرخ شده ازش دربیاد؟
وای چه بد شهر ما من ۵ بسته بزرگ گرفتم ۴۰۰ تومن یعنی بسته ای ۸۰ خودشم سرخ کرده اماده کرده بود من یه بسته اش رو ب ای دوتا خورش استفاده میکنم بسکه بزرگه البته طرف خودش زمین کشاورزی داره