2821
2789
عنوان

شیطونه میگه با پسر داییم ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 16466 بازدید | 130 پست
اگه انقدر خودشیفته ست معذرت میخواما چرا به شما که میگی زیبا نیستی پیشنهاد داده؟ به ایناش فکر کردین؟

خب دختر عمه ش هستم خیلی رابطه خانوادگیمون خوبه بعد هم از نظرش من زرنگ و عالم

اگه انقدر خودشیفته ست معذرت میخواما چرا به شما که میگی زیبا نیستی پیشنهاد داده؟ به ایناش فکر کردین؟

من حس میکنم این تا الان مونده دیده بی عرضست میخواد از شما سواستفاده کنه، خرجیشو بدی، زندگیشو جمع و جور کنی، شاااااید، نمیدونم، شایدم از اول به شما علاقه داشته.

ولی اگه یهویی این حرف دراومده زیاد به پیشنهادش خوشبین نباش چون ممکنه از لحاظ مالی بخواد تیغت بزنه

♡ چون جان سپردنیست به هر صورتی که هست , در کوی عشق خوشتر و بر آستان دوست ♡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگ این ریسک رو کردی بعد بچت شبیه اون نشد چی؟

جالبه افکارت مث خواهرزادمه ک ۱۵ سالشه

میگه با یه کره ای ازدواج کنم بچم کره ای بشه 🤣🤣

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

هزار تا مرد رفتن دنبال خوشگلی یه دختر هم بره به کجای دنیا برمیخوره😂😂حماقته ها ولی خب منم دلم میخوا ...

خب چوب حماقتم تا ته میره تو آق دایی اون دختره ..پسره که نه چک زده نه چونه شده آقا بالا سر

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

یکم از پول جور شده ولی کسی نیست باهام بایاد و ازم مراقبت کنه

چجور شاغلی هستی که تا حالا نتونستی پولش رو جور کنی

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

اگ این ریسک رو کردی بعد بچت شبیه اون نشد چی؟جالبه افکارت مث خواهرزادمه ک ۱۵ سالشهمیگه با یه کره ای ...

ببین به هر حال ژن اون دست رو دست نمیذاره که

چشم و ابرو یا قد یا زاویه صورت یا لب و دهن یه چیش شبیه باباش میشه که

سنت دیگه واقعا به وقت ازدواج رسیده ، اگه دوست داری مادر بشی و خواستگار دیگه ای نداری ، شرط بزار که شاغل بشه ، یعنی یه شغل ثابت داشته باشه ، قرص رو بزاره کنار ، اگه اینکارا رو کرد ازدواج کن.

اگه خواستگار دیگه ای داری با این مورد پسر دایی ازدواج نکن. چون احساس می کنم تنبلی دیگه رفته تو خونش

سنت دیگه واقعا به وقت ازدواج رسیده ، اگه دوست داری مادر بشی و خواستگار دیگه ای نداری ، شرط بزار که ش ...

یه خواستگار دیگه هم دارم ولی اون پولدار و خونو ملک ولی بچه نمیخواد نهلیسته یعنی دچار پوچ گرایی شده از اونا که میگه نسل بشر باید منقرض شه

چجور شاغلی هستی که تا حالا نتونستی پولش رو جور کنی

من دیر استخدام شدم چهارساله بعد هم خرج مامانم هم میدادم حقوقم هم زیاد نبود خرج خورد و خوراک و کرایه و اینا میشد فقط ۴۰۰ تومن طلا دارم ☹

ببین به هر حال ژن اون دست رو دست نمیذاره که چشم و ابرو یا قد یا زاویه صورت یا لب و دهن یه چیش شبیه ب ...

نه انقدرا مطمعن نباش

من کارم با بچه هاس

روزی حداقل ۱۵ مراجع دارم

خیلی از مراجعام اینجورن ک مثلا کپی شده از مادر یا پدرن

شاید بدشانسی آوردی اونی ک میخای نشد

بعدم عزیزمن نابود نکن خودتو

خواهرمن پولداره شوهرش الان ۲ سه ماهه وضعیتش خراب شده امروز میگف دوس دارم بکشمش اصلا تحمل ندارم غذایی ک هزینه ش بامنه رو بخوره

بعد شما میخای خرج یارو رو بدی 😰

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز