2821
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شد بهم سیلی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 14693 بازدید | 167 پست

به خدا توکل کن جدا شو

سه ماه گریه میکنی یه عمر راحتی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط مامانم در جریانه که میگه اینکه چیزی نیست خودت مقصری

مادرت تو زندگیت نیستا

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

😭😭😔

همین امروز مامانم کتک خورد

جدا شو

هیچ چیزی اینکه دوت دست بلند کرده رو نمیپوشونه

نامزدی وقت شناخته و همین الان شما یه رد فلگبزرگ دیدی دیگه اینکه عاقل باشی یا نه با خودته

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

نمیتونم بپذیرم که منو زده🥺 یادش میفتم نمیتونم نفس بکشم الانم باز بدنم یخ کردهباورم نمیشه منو زده

حق داری عزیزم🫂🫂 ..خییلیی اشتباه کرده ..بارفتارت از کارش پشیمونش کن ..حالا که واسه هم اینقدرتازگی دارید بزنه ..بعدا که مشکلات زندگی زیادتر میشه میخواد چیکار کنه ..کمی که آرومتر شدی بشین باهاش منطقی حرف بزن و تهدید به آبرو بری کن وگرنه هی میخواد بزنه شماهم هیچی به هیچکس نگید 😔😔😌

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

فقط مامانم در جریانه که میگه اینکه چیزی نیست خودت مقصری

برای منم ی بار همین مشکل پیش اومد اوایل عقدم. شوهرم عصبی شد میخاس بزنه به دهنم دستش خورد به چشمم و ضربه اروم بود ولی چشمم کبود شد چون پوستم حساسه منم شرایط جدایی نداشتم اصلا اما بعدش ادبش کردم اون شد بار اخر و از اون به بعد رفتیم مشاوره نمیگم خوب شد کامل ولی عصبانیتش خیلی کمتر شد ولی دیگه حتی سرمم داد نمیزنه چون میدونه بعدش چی میشه

مرتیکه درخواست نده هر مرتیکه ای درخواست بده مادرش ....

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز