2821
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شد بهم سیلی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 15426 بازدید | 167 پست

حرفت شاید خوب نبود ولی اونم کنترل خشم نداره .نی نی سایت ب شوهر خشن عادت کردن .دختر از الان ادبش کن

اینکه ب خودت میرسی خوبه

چ مردایی ک زناشون رو خفه کردن بعدها گفتن شلخته ايي فلانی ب همون زن هم خیانت کردن .درکش کن ولی ب اندازه

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

منمم دقیقااا همینو میگماونوقت خواهرش توقع داره من ببخشمش

وای وای از این خواهرشوهرا

بهش بگو کاسه داغتر از آش نشو اگه برات عادیه آق داداشت بخوابونه دهنت، برا من عادی نیست و نخواهد شد

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برو باو من خودم زنم پارتنرم بخواد اینجوری خوردم کنه میزنمش این یه واکنش طبیعیه

خشونت فیزیکی طبیعی نیست وگرنه انسانا حیوون میشن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

دقیقا هیچ حرف و رفتاری از طرف اسی هر چند هم بد نمیتونه مجوز زدن باشه این نشونه رو جدی بگیر که بعد ازدواج قراره بارها و بارها با هر بار عصبانیت دست روت بلند کنه حتما از مشاور کمک بگیر و بیشتر به انتخابت فکر کن کسی که دست بزن داره و کنترل خشم نداره بعید میدونم بتونه بزارن کنار

زندگی ها به چصصص بنده ..نه تو و نه اون هیچ کدوم بلد نیستید رابطه رو مدیریت کنید.برای ازدواجتون بشدت ...

از دیروز همش میگه غلط کردم

اه متنفر شدم ازش

متاهل📍 . آقایون درخواست ندید.

حالا یه کلمه بیچاره حرف زد گفت این چه موقعیه پول نداد اشتباه کرد درسته باید مودبانه میگفت حرفشو اما ...

مودبانه نگفت ، با صدای بلندد و عین دیوونه ها

هر ماه ماهیانه ازش ی مبلغی بگیر مثلا میگی روش فشاره. در حد کم ۵ تومن اینا بگیر برا این مواقع که ای ...

هفته پیش یه انگشتر خریدم دیگه پولم تموم شد

🥲🥲🥲🥲

خشونت فیزیکی طبیعی نیست وگرنه انسانا حیوون میشن

حیوون کسیه که عزت نفس یه آدم نشونه میگیره تا سرحد جنون غرورشو خورد میکنه خودتم تو همین موقعیت بودی میزدی ربطی ام به جنسیت نداره

کار شوهرش چی؟ به حق بوده؟اگه آره که حرفی ندارم، خدا و امضات شاهدن

در جواب حرفای خانومش ک تحقیرش کرده همچین کاری کرده

من کار شوهرشو تایید نکردم

بحث اینه اگ خانوم یکم درک داشتن یا لااقل درست حرف میزدن همچین اتفاقی نمیفتاد

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

احتمالش زیاده منم برای خودم برش دارم🤣😂خسته ام کردن لعنتیا انقدر درخواست میدن

حتما بزار خیلی تاثیر داره دیگه درخواست نمیدن🤣

مرتیکه درخواست نده هر مرتیکه ای درخواست بده مادرش ....

ببین دارن بهت میگن چرا بدحرف زدی ولی بنظرم کارخوبی کردی به نقطه جوش رسوندیش که ببینی توهمچین موقعیتی ...

بگم به داداشم میره پدرشو در میاره

حالم ازش بهم میخوره

بخدا دیگه دارم ازش زده میشم

یهو عصبی میشه بعد سریع مهربون

الهی 🥲🥲 میدونم تجربه بدی میشه واقعا باید اساسی فکری کشید وگرنه هی تکرار میشه برای اسی

بله مرد ها زود بد عادت میشن بار اول که کتک میزنه و قیامت جلو چشماش نمیاد عادت میکنه

حیوون کسیه که عزت نفس یه آدم نشونه میگیره تا سرحد جنون غرورشو خورد میکنه خودتم تو همین موقعیت بودی م ...

نه خانمی نمیزدم کتک خوردم ولی کتک نزدم😄😄

آره زیاد آدما خردم کردن ولی کتکشون نزدم هیچ اصلا به کتک زدنشون فکر هم نکردم

مغز مریض اگر زیاد بشه نشونه ی سلامت نیست

عزیزم ...دراینکه کارایشون خیلی خیلی اشتباه بوده شکی نیست ..وجلوشوبگیر که دیگه تکرار نکنه ... وگرنه سر هرچیز بی ارزشی میخواد دستش روروت بلند کنه...ولی وقتی میبینی اعصابش خرده تشنج بینتون روکم کن ..باهاش کل کل نکن..پول داداش وپدر وهیچ کسی رو هم به رخش نکش ..بدتر عصبی میشه ..جوابشوندی بهتره تا دوباره باهم بحث کنید و شرایط بدتر بشه

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز