2821
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شد بهم سیلی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 15426 بازدید | 167 پست
چرا قیمه ها رو میریزین تو ماستاقبول کنین شما خانم ها هم گاهی شورش رو در میارین

آره

یادم باشه دفعه بعد یه مرد حرصمو در اورد بخوابونم تو گوشش

بهرحال مردا هم گاهی تهشو در میارن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

فقط اینایی که پشت نامزدتن.... چقدر کتک خوردن برای زنامون عادی شده جالبه!!!!!!

هیشکی توی کامنتا نگفته دستش درد نکنه زده تو صورتت همه گفتن حرفت بد بوده کار اونم بدتر

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

زده غرورشو له کرده هرچی از دهنش در اومده گفته انتظار داری بیاد بوسشم کنه؟

غرورش مهمتره یا ناموسش؟

غرور مفت نمی ارزه وقتی مرد بی غیرتی میکنه و دست رو ناموسش بلند میکنه

میشه یه بی غیرت مغرور

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اون که بیجا کرده زدهولی تو هم حرفت و رفتارت افتضاح بود

اره قبول دارم اون لحظه بد حرف زدم ولی خب حالا مگه ۵۰۰ چیه که به خاطرش سرم داد بزنه و منو بزنه؟؟؟؟ خدایی جای من بودی به خاطر همچین موضوع مسخره ای کتک میخوردی ، میبخشیدی؟؟ چکار کنممم

متاهل📍 . آقایون درخواست ندید.

چرا قیمه ها رو میریزین تو ماستاقبول کنین شما خانم ها هم گاهی شورش رو در میارین

حرف حق زده ایشون

تو مردی شبیه نامزد اسی هستی اومدی از کار زست طرف دفاع کردن

اسی کارش بسیار بد بوده

ولی هیچی اجازه کتک زدن رو نمیده

هیچی کس تحت هیچ شرایطی اجازه زدن کسی رو نداره

بله کار اسی بسیار بد بوده اصلا همچین انتظاری ندترم خیرولی انتظار هم ندارم دست رو طرف بلند کنه

بعله رفتار هردوشون اشتباه بوده شاید اگ اسی درک میکرد همچین توهینی ب همسرش نمیکرد این اتفاقم نمیافتد

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

غرورش مهمتره یا ناموسش؟غرور مفت نمی ارزه وقتی مرد بی غیرتی میکنه و دست رو ناموسش بلند میکنهمیشه یه ب ...

الان حرف اسی خیلی خوب بوده؟؟؟

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

اره قبول دارم اون لحظه بد حرف زدم ولی خب حالا مگه ۵۰۰ چیه که به خاطرش سرم داد بزنه و منو بزنه؟؟؟؟ خد ...

من جات بودم نمیبخشیدم اسی

نمیتونم هیچوقت ببخشم

یا میاد و جلوی همه پنج تا سیلی آبدار نثارش میکنی

یا هم بنظرم جدا شو. کسی که دستش هرز میره رو باید انداخت آشغالی

چی بگم نمیشه قضاوت کردولی از لحن حرف زدن خود این دختر خانم هم میشه فهمید جفتشون یاقی هستن😂

یاغی باشه که باشه

نباید دست بلند میکرد

زور بازوش زیاده؟ بره کارگری آجر بلند کنه عوض گردن کلفتی

امضات به کسی اشاره داره که جد بزرگشون میگن زن در خانه ریحانه است و نازکتر از گل نباید بهشون گفت

ب شرطی ک زن بلد باشه چطور با همسرش رفتار کنه ب شوهرش گفته وحشی بی عرضه اگ همین حرفو اقا ب خانوم میزد واویلا میشد

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

فقط اینایی که پشت نامزدتن.... چقدر کتک خوردن برای زنامون عادی شده جالبه!!!!!!

کسی که پشت نامزدشه قطعا نمیگه کتک خوردن کار خوبیه

کتک توجیه ندارن

رابطه اینا هم بهتره همینجا تموم بشه

شوهرش دست بزن داره

استارتر هم پرتوقع و بددهن و اعصاب خورد کنه،تو نامزدی هدیه و تفریح و کادو و رستوران میرن ولی کلا خرج با باباشه تن اینکه تو دست تنگیش از یه ترمیم ناخن هم نگذره

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

الان حرف اسی خیلی خوب بوده؟؟؟

کار شوهرش چی؟ به حق بوده؟

اگه آره که حرفی ندارم، خدا و امضات شاهدن

حرف حق زده ایشونتو مردی شبیه نامزد اسی هستی اومدی از کار زست طرف دفاع کردناسی کارش بسیار بد بوده ولی ...

برو باو من خودم زنم پارتنرم بخواد اینجوری خوردم کنه میزنمش این یه واکنش طبیعیه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز