2821
2789
عنوان

😔من خیلی زشتم چیکار کنم دلم برا خودم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 14775 بازدید | 191 پست

همه اینا ک گفتی راه حل داره!!.

منم پوست صورتم سوخته و فک پاینم عقب و باید انجام بدم اینارو دارم میرم سرکار حتما ی مار پر درامد برو و کم کم جمع کن و پس اندازت طلا بخر

اگ ی جا کار کنی با درامد ١٥ تمن تو یکسال هم چاق شدی هم میکرو کردی هم دماغتو عمل کردی هم اون افتادگیتو عمل کردی چندتا راه داره بوتاکس یا لیفت یا عمل افتادگی پلک خلصه نبینم غصه بخوری حتما افسردگی هم داری چون کم خونی داری منم مص ت بودم اغراق میکردم

قرص بخور حتما ایرون فورت شبی یکی برا کم خونی

فروشندگی یا منشییا حتی اگ اینا هم نه برو شرمت صنعتی ک درامد ٢٥ تمن درماه داره ک زودتر ب اهدافت میرسی

من خودم نزدیک ٢٠٠ میلیون خرج دارم دارم جمع میکنم ناامید نباید یود منم درامدم کمه

منم خیلی زشتمپول عملم دارم ولی بیس باید داشته باشی تا خوشگل شیهعی

آفرین دوست من کل صورتشو عمل کرده و تزریق شاید نزدیک دویست ملیون خرج کرده ولی زشت تر از قبل شده باید زمینشو داشته باشه آدم خو

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آفرین دوست من کل صورتشو عمل کرده و تزریق شاید نزدیک دویست ملیون خرج کرده ولی زشت تر از قبل شده باید ...

نه گلم ربطی به زمینه نداره ، اگه یکی بخواد کار زیبایی کنه باید چند تا چیز رو رعایت کنه تا واقعا خوشگل بشه

اولیش اینکه باید بره پیش دکتر گرون و اصولی

نه هر دکتری!!! و نه هر موادی !!

دوما باید بر اساس نیاز صورت، جراحی زیبایی کرد مثلا کسی که صورتش چاقه ، دیگه نباید فیلر بزنه

سوما دویست میلیون برای کار زیبایی خیلییی کمههه

من فقط برا عمل بینی ۲۰۰ میلیون پول دادم

A lover of medicine🩺🙂🎀

نه گلم ربطی به زمینه نداره ، اگه یکی بخواد کار زیبایی کنه باید چند تا چیز رو رعایت کنه تا واقعا خوشگ ...

خب اون الان خرج نکرده چند سال پیش بوده بهترین دکترام رفته چون وسواس شدید داره بعدشم بینی کوچیک سر بالا به همه صورتی نمیاد یا ابروهای پهن و زخیم وووووو

خب اون الان خرج نکرده چند سال پیش بوده بهترین دکترام رفته چون وسواس شدید داره بعدشم بینی کوچیک سر ب ...

آره آره حق گفتی اینارو

بینی سر بالا کوچیک واقعا مصنوعیه

ابروی پهن هم نمیدونم چرا مد شده ، واقعا زشتههه

A lover of medicine🩺🙂🎀

مهم خوب بودنته نه زیبا بودن دختر همه چیز درست شدنیه ولی باصبر وحوصله فراوان وتلاش کردن نگرانیت بیخوده گر صبر کنی زه قوره حلوا سازی

خیانت خدایا شکرت که قدرتشو دادی که بتونم خیانت اون بی شخصیتی که به من خیانت کرده رو فراموش کنم دیگه دوست ندارم حتا اسمش به گوشم یا چشم بیافته چون چندشم میشه اسم خیانت چندش آوره یه مقداری از آدمایه بی لیاقت ارزش خوبی رو ندارن خدایا خواهش میکنم آدمایه بی لیاقتیو سر راه آدمادیه خوب قرار نده خواهش میکنم ازت ...

ابروهاتو میکرو کن

مژه بزار از این ریسه ای ها بگیر بزار

صورتتم ماسک خونگی سرچ کن بزار

از ابرسانو مرطوب کننده خوب استفاده کن

منو تو با دخترمون نیلماه🥹🫀🧿✨️ کائنات در جهت خوشبختی من حرکت میکند آمین🌱

رسما نمیدونم چی بگم... معمولا در جواب همچین صحبتایی من بحث اعتماد به نفس رو میکشم وسط، که اونم باید نگم اینجا😶

از رژیم شروع کن، دکتر برو و برنامه غذایی بگیر، هزینه کمتری ام داره به نسبت باشگاه و.. ولی خب طول میکشه دیگه

وزن که بگیری، چهره ات خود به خود بهتر میشه، صورتت پر میشه کلا...

بعدشم برو سراغ روتین پوستی و... فعلا از اونایی که کم خرج تره شروع کن، به بقیه ام میرسی...

و خب... این تو حلقومم گیر کرده، ببین اعتماد به نفس داشته باش، اینو نداشته باشی هیچی نیستی، همه چیز به اعتماد به نفس برمیگرده!!

و تن، فدای وطن...🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

برای افتادگی پلکت حتما برو دکتر سوای از بحث زیبایی کلا پتوز چشم برات مشکل ساز میشه

بقیه ی چیزایی هم که گفتی همشون راه حل داره عزیزم

برا مژه هات یا بکار یا تقویت مژه بزن

ابروهات هم همینطور

برا پوستت یه روتین پوستی منظم داشته باش اگه میتونی برای لکه هات حتما برو دکتر اگه نه یه لایه بردار ملایم بخر در کنارش از ابرسان و شوینده و ضد افتاب استفاده کن پیشنهاد من لایه بردار لایسل پیگماسله .

سعی کن چند کیلو وزن بگیری چون وزن که بگیری و صورتت که تپل شه پوستت باز میشه هم روشن تر میشی هم بینیت کمتر میاد تو چشم

خلاصه ناراحتی نداره که همه چیزایی که گفتی قابل حله .

در ضمن تو به هیچکس زیبایی بدهکار نیستی حتما رو خودت و اعتماد بنفست کار کن

مرگ بر مرد☝️

خیلی تشکر میکنم ازتونقشنگ توضیح دادیدمشکلم اینه تپل نمیشم😔کم اشتها و بیحالم

شبا قرص الانزاپین رو یک چهارم کن بخور (بدنت که بهش عادت کرد نصفش کن بخور)

خیلی اشتها اوره عین اسب ادم غذا میخوره

فقط خواب اوره اگه دانشجویی و صبح کلاس داره یا سرکار میری برات سخت میشه

مرگ بر مرد☝️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز