به عنوان مشاور درک میکنم که چقدر بابت این موضوع عذاب میکشی. وقتی احساس میکنی ظاهرت با معیارهایی که داری فاصله داره، الان شنیدن جملات انگیزشی نهتنها کمکی نمیکنه، بلکه حس میکنی درک نمیشی یا حتی از رو مسخره کردن دارن اینا رو میگن. بیا بدون حرفهای کلیشهای، واقعبینانه و با بودجه کم، روی بهبود وضعیت موجود تمرکز کنیم.
وقتی میگی مژه و ابرو ندارم و پوستم لک داره، اولین چیزی که باید بررسی بشه مسئله پزشکیه . تا جایی که اطلاع دارم گاهی این نشونه ها مربوط به کمبودهای شدید ویتامین مثل B12، آهن، زینک یا مشکلات تیروئید و هورمونیه. اینا تو آزمایش خون مشخص میشن و درمانش ارزونتر از هزینههای زیباییه
بعد رو اصلاح کردن فرم کلی تمرکز کن، وقتی ده کیلو وزن کم داری خب گودی زیر چشم ولاغری صورت و افتادگی پلک بیشتر به چشم میاد
لازم نیست مکملای گرون بخری. کربوهیدراتهای پیچیده (سیبزمینی آبپز، برنج) و حبوبات در کنار ورزشای سبک واسه عضلهسازی، به جای چربی، میتونه صورتتو پرتر کنه. صورت پرتر، اثر منفی گودی چشم و قوز بینی رو به شدت کم میکنه
برا پوستتم آبرسانی و شستشو و ضدآفتاب به نظرم مناسب باشه
برای دراز بودن چونه از یه مدل موی دیگه استفاده کن تا کمتر به چشم بیاد و نیاز به جراحی نداشته باشی
مدل آرایشتم تغییر بده تا به یه آرایش مطلوب برسی
من آقا هستم اطلاعات بیشتری راجب لاین زیبایی ندارم اما قطعا با تغییر وضعیت میتونی روحیت رو هم تقویت کنی و دوباره اعتمادبه نفست رو به دست بیار
من در خدمت هستم اگه سوالی بود