2821
2789
عنوان

😔من خیلی زشتم چیکار کنم دلم برا خودم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 14775 بازدید | 191 پست

بیشترر اینا که گفتی با وزن کرفتن درست میشه

کلاژن پودرش رو تو اب حل کن بخور

مژه هات سریتا بزن تقویت کن

اگر مستضعفی دیدی ، ولی از نان امروزت ، به او چیزی نبخشیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگرچادر به سرداری ، ولی از زیرآن چادر ، به یک دیوانه خندیدی ؛ به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگر هرساله در حجی ، ولی از حال همنوعت ، سوالی نپرسیدی، به انسان بودنت شک کن .🫵🏻 اگر مرگ کسی دیدی ، زجای خود نجنبیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دقیقا سوال منم هس

آخه بعضیا حس میکنن اینجورین ولی نیستن

بعضیا هم برای پر بازدید شدن اینا رو میگن

اگر دوام آوردن خود یک هنر باشد ما این روزها بی آنکه بدانیم در حال خلق یک شاهکاریم 🩶

این همه ایرادی که از خودت گرفتی قطعا در تو وجود نداره

و از نوشته هات من وایب کمبود اعتماد به نفس رو گرفتم

هیچ کسی زشت مطلق نیست

قطعا درونت زیبایی های جسمی و اخلاقی هست که باید پررنگ شن

برو عطاری قرص جینسینگ قرمز اصل آمریکایی گیر بیار و روزی ۲ تا بخور

قشنگ سر ۴ ماه بالای ۸ کیلو اضافه میکنی

ابروهاتو اگر نمیتونی بکاری ، فیبروز کن

مژه بکار

برای لکه های صورتت برو پیش پزشک پوست و مو

ولی فقط به یه شرط زیبا میشی

خودت رو دوست داشته باشی

اگر خودت رو دوست نداشته باشی و اعتماد به نفس نداشته باشی ، به هیچ عنوان با هزاراتا عمل زیبایی هم به خودت حس خوب پیدا نمیکنی

به اعماق درونت برو ، شگفت‌زده خواهی شد ! هنگامی که درمیابی نفرت، حسادت و خشم تنها در پیرامون وجودی توست و در عمیق‌ترین لایه‌های وجودت ، تنها عشق است که خانه دارد

به عنوان مشاور درک میکنم که چقدر بابت این موضوع عذاب میکشی. وقتی احساس میکنی ظاهرت با معیارهایی که داری فاصله داره، الان شنیدن جملات انگیزشی نهتنها کمکی نمیکنه، بلکه حس میکنی درک نمیشی یا حتی از رو مسخره کردن دارن اینا رو میگن. بیا بدون حرفهای کلیشهای، واقعبینانه و با بودجه کم، روی بهبود وضعیت موجود تمرکز کنیم.

وقتی میگی مژه و ابرو ندارم و پوستم لک داره، اولین چیزی که باید بررسی بشه مسئله پزشکیه . تا جایی که اطلاع دارم گاهی این نشونه ها مربوط به کمبودهای شدید ویتامین مثل B12، آهن، زینک یا مشکلات تیروئید و هورمونیه. اینا تو آزمایش خون مشخص میشن و درمانش ارزونتر از هزینههای زیباییه

بعد رو اصلاح کردن فرم کلی تمرکز کن، وقتی ده کیلو وزن کم داری خب گودی زیر چشم ولاغری صورت و افتادگی پلک بیشتر به چشم میاد

لازم نیست مکملای گرون بخری. کربوهیدراتهای پیچیده (سیبزمینی آبپز، برنج) و حبوبات در کنار ورزشای سبک واسه عضلهسازی، به جای چربی، میتونه صورتتو پرتر کنه. صورت پرتر، اثر منفی گودی چشم و قوز بینی رو به شدت کم میکنه

برا پوستتم آبرسانی و شستشو و ضدآفتاب به نظرم مناسب باشه

برای دراز بودن چونه از یه مدل موی دیگه استفاده کن تا کمتر به چشم بیاد و نیاز به جراحی نداشته باشی

مدل آرایشتم تغییر بده تا به یه آرایش مطلوب برسی

من آقا هستم اطلاعات بیشتری راجب لاین زیبایی ندارم اما قطعا با تغییر وضعیت میتونی روحیت رو هم تقویت کنی و دوباره اعتمادبه نفست رو به دست بیار

من در خدمت هستم اگه سوالی بود

همه زیبایی دارند بالاخره میتونی به مژه و ابرو هات روغن کرچک بزنی پرپشت بشه ماسک خاک رس سفید از عطاری بگیر دوستتون تا چند درجه روشن میکنه صبح ها تخم مرغ آبپز و سیب زمینی آبپز بخور صورتت پر بشه

به عنوان مشاور درک میکنم که چقدر بابت این موضوع عذاب میکشی. وقتی احساس میکنی ظاهرت با معیارهایی که د ...

خیلی تشکر میکنم ازتون

قشنگ توضیح دادید

مشکلم اینه تپل نمیشم😔کم اشتها و بیحالم

😪

استرستو کنترل کن با پیشگیری و حل مشکلات تغییر طرز فکر رقص پیاده روی موزیک مدیتیشن و... احتمالا پر بشی

برای برجستگی دور چشمات و گونه هات و به ریشه بینیت و چونه ات روغن خراطین زالو بزن برای لک و تیرگی هم خوبه ؛ البته به پایین بینی و پیشونیت روغن نزن

خط چشم یا بن مژه تاتو کن برای چشمات

برای ابرو و مژه روغن کرچک بزن

برای افتادگی پلک و گونه ات و بینیت ورزش کن

برای روشن شدن پوستت ماسک سفیده تخم مرغ و گلاب یخ زده بزن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز