2821
2789
عنوان

😔من خیلی زشتم چیکار کنم دلم برا خودم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 14775 بازدید | 191 پست

ببین اول سعی کن کارایی کنی که خرج ندارن

کلاس کارو حفظ کن مثلا همیشه مرتب باش هم ظاهری هم اتاقت و وسایلت بعد یه شوینده معمولی بخر برای صورتت صبح و شب صورتتو باهاش بشور موهاتو مرتب کن سعی کن اتو بکشی یا سشوار کنی ناخناتو سوهان بکش و یه لاکی که به رنگ پوستت میاد بزن لباساتو اتو بکش بپوش کرم مرطوب کننده بزن پوست دستت خشک نشه

و بعد هدف داشته باش مثلا یه سری پول کنار بزار کم کم جمع کن برو ابروهاتو یا بکار یا اگه پولش زیاد میشه برو میکرو کن ولی حتما یه جای معتبر و کسی که کارش بی نقص باشه بعد که تغییرو توی خودت ببینی هم خودت مشتاق تر میشی هم نامزدت که کارای دیگه انجام بدی برای زیباییت مژه ریسه ایی خودت بخر اگه بلدی بزار اگه نه برو کسی که بلده برات بزاره قیمتی نداره

پوستتم که سیاهه سعی کن حموم میکنی از سفید آب(روشور)استفاده کنی و تنتو و صورتتو کیسه بکشی البته ملایم باعث لایه برداری و کمی روشن شدن پوست میشه ببین اینایی که من گفتم واقعا پول زیاد نمیخواد اینارو رعایت کن بهت قول میدم از خودت راضی میشی😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین خرجش زیاده عمل بینی ولی واقعاااا راهش همینههه اصا ادمو از این رو به اون رو میکنه(ولی ببین یسری هارو دیدم عمل بینی انجام دادن از جهرشون بعد عمل راضی نیودن) بنظرم طبیعی یا نیمه فانتزی بهتره

بیشرف تر از مردی که برام درخاست بده نیست!

برو سرکار وام بگیر بینی عمل کن بعد کم کم خودتو اوکی کن

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز