2821
2789
عنوان

نقاط قوتتون چیه🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 4033 بازدید | 134 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم..............تا حالا بهش فکر نکردم

چرا عزیزم؟ اتفاقا بهش فکر کنید شاید این تاپیک واسه همینه واسه اینکه نقاط قوتتون روبشناسید خودتونو بشناسید

🦋The lord is my light and my salvation

ندارم 🖤😅

امکان نداره عزیزم مگه میشه نیکی وخوبی در وجود کسی نباشه حتما نمیبینیش اما نه به این معنی که وجود نداره چشم دلت رو باز کن اونوقت میبینی چقدر قوت داری

صبورم خیلییخوش اخلاق و مهربوندلسوز همه حتی غریبه ها🥲ولی اصلا ازمنت کشی خوشم نمیاد حالا هرچی باشع

آفرین بهتون عزیزم👏🏻👏🏻👏🏻😍😍

خوبیم خیلیییی خوبم اما وای به روزی که رو دنده لج بیفتم دیگه وامصیبتا ومحاله ممکنه کاری رو بخوام انجام بدم اگخ هزارتاسنگ بزرگم جلو پام باشه باید به اتمام برسونم

وزیربارحرف زور هیچ کس نرفتم نمیرم ونخواهمم رفت حتی اگه اون شخص پدر یاهمسرم باشه

((کاربر مادر زن هستم که به درخاست وخاهش دوستان گل نی نی سایتیم برگشتم به سایت 💋🌹))امضامم غلط املایی داره اونم میدونم😉

اینکه تلاش میکنم همه ازم راضی باشن و کسی ازم ناراحت نباشه.

خیلی ویژگی مثبت وخوبیه عزیزم به شرط اینکه خیلی از خودت نگذری چون آدم اول باید خودش رو دوست داشته باشه وخودش از خودش راضی باشه بعد دیگران امیدوارم نگاه خدا همیشه به زندگیتون باشه😍😍🦋🦋🦋

خوبیم خیلیییی خوبم اما وای به روزی که رو دنده لج بیفتم دیگه وامصیبتا ومحاله ممکنه کاری رو بخوام انجا ...

👏🏻👏🏻👏🏻🦋🦋🦋خیلی هم عالی

من بهت افتخار میکنم عزیزم واقعا بهت افتخار میکنم 👏🏻👏🏻👏🏻🦋🦋🦋🦋🥹🥹🥹🥹چون این دست تنها بودنه ...

قربونت برم گلم ممنونم بابت انرژی مثبتی که انتقال دادی شما خودتون هم عالی هستین همچنین گلم دعای خیری که کردی بدرقه راه زندگیتون باشه❤️❤️دیشب میخواستم جواب بدم ولی ظاهرا نی نی سایتو بعد یه تایمی قطع میکنن دیگه درسته؟

اخه قبلا اصلا بسته نمیشد سایت

آقایون لطفا درخواست دوستی ندین ممنون💍

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز