2821
2789
عنوان

نقاط قوتتون چیه🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 4035 بازدید | 134 پست
حرف مردم اصلا برام مهم نیست صبرم زیادهدلم مهربونه نسبت به همهولی نقاط ضعف و ترس زیادیم دارم که به خو ...

آفرین بهتون👏🏻نقاط ضعف رو همه داریم باید اول باهاشون رو به رو بشیم و اگه تونستیم حلش کنیم

🦋The lord is my light and my salvation

نمیدونم..............تا حالا بهش فکر نکردم

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مغزم مثل هوش مصنوعی همه چیز تحلیل میکنه خیلی تیز هستم .وابسته هیچ کس نیستم صبورم از غر زدن و ناله بی ...

خیلی هم عالی عزیزم👏🏻👏🏻👏🏻

اگ ی چیزیو بخوام قطعا بهش میرسم ،اگ نرسیدم پس خودم نخواستم فوق العاده ارادم قویه

چقدر عالی آفرین بهتون بی شک همینطوره آمین که همیشه به هرچه که میخواید برسید🦋🦋🦋

واقعا باهوشمقوه ی تخلیم برای نویسندگی بالاستقلمم تقریبا خوبهعرضه کار کردنم بالاست، هوش اقتصادی دارمب ...

خیلی هم عالییییی😍😍🦋🦋👏🏻👏🏻

مستقل و روحیه ی قوی دارم و یه کاری بخوام بکنم هیچ کس نمیتونه جلومو بگیر 😊الان همسرم بود میگفت منظور ...

آفرین عزیزم این نشون میده یه خانم مستقل هستید

اینکه تلاش میکنم همه ازم راضی باشن و کسی ازم ناراحت نباشه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

چه پست خوبیچقدر قشنگازت یاد گرفتم دوستمتو زمانه ای که همه دنبال عیب و ایراد بقیهن شما دنبال اینی که ...

عزیز و بزرگوارید🙏🏻😘 ممنونم تو این زمونه که همه مون درگیر این شدیم که فقط ببینیم چه ضعفی داریم و خودمون رو با بقیه مقایسه کنیم و خودمونو دسته کم بگیریم به نظرم خیلی خوب میشه اگه بیشتر به یاد نقاط قوتمون بی افتیم و سعی کنیم خودمونو بشناسیم وقتی خودمونو بشناسیم به عزت نفس واعتماد به نفس میرسیم

چقدر عالی عزیزم آفرین بهتون آدم با اراده به همه چیز میرسه امیدوارم بهترین خودتون بشید ونگاه خدا همواره بر زندگیتون باشه🦋🦋🦋🦋

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز