2821
2789
عنوان

نقاط قوتتون چیه🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 4052 بازدید | 134 پست
اینکه وابسته ی کسی نمیشم خیلی ازین ویژگیم خوشم میادو اینکه حال خوبمو به کسی گره نمیزنم

وای کاش منم اینجوری بودمم

تاوان یا تقاص، اسمش رو هرچی دوست داری بزار من فقط میدونم خدا از اشک های هیچکس نمیگذره... خدایا هرکی برای ما هرچی خواست اول به خودش بده🤲🏻📿 (کاربری دست دونفره)

اعتماد بنفس دارم

صبورم خیلی

کاری ک بخوامانجام بدم و انجام میدم حتما

مشاور خوبیم

اکثر اطرافیان بهم چشم بسته اعتماد و اطمینان دارن

ینی محاله ی حرفی بزنم بهش مطمئن نباشم

دروغگو نیستم ،حرفی که بزنم محاله کسی فک کنه دروغ میگم اگه ازشون بپرسم ک تاحالا از من دروغ شنیدی میگن نه

درک بالاییم دارم

ب موقع سکوت هم میکنم

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امکان نداره حتما روی نقاط ضعفتون تمرکز کردین که نقطه ی قوتی پیدا نمیکنید نگاهتون رو از ضعف ها برداری ...

دقیقا تمرکزم رو نقطه ضعفامه 😅

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به اهدافمه ✍️ هدف از پولدار شدن این نیست که هر چی دوست داری بخری. هدف اینه که هیچ کس نتونه تو رو با پول بخره و این یعنی قدرت... اگه روزی به جایی رسیدی که هیچ کس نتونه با پول تو رو بخره بدون اون روز تو یکی از قدرتمندترین و ثروتمندترین آدم های این کره خاکی هستی 💪❤️

دوتا بچه رو بدون هیچ کمکی از سمت خانواده ها بزرگ کردم الان کوچیکه ۶ سالشه بزرگه دو نیم سال الان کوچ ...

من بهت افتخار میکنم عزیزم واقعا بهت افتخار میکنم 👏🏻👏🏻👏🏻🦋🦋🦋🦋🥹🥹🥹🥹چون این دست تنها بودنه رو خیلی زیاد درک میکنم🥹 چون منو همسرمم دخترمونو دست تنها وبدون کمک هیشکی تربیت وبزرگ کردیم

میفهمم چی میگین گاهی اوقات آدم از خود گذشتگی هم میکنه

اما آمین که خداوند بهترین ها رو در مسیر خودتون، همسرتون وفرزندانتون قرار بده🦋🦋🦋

🦋The lord is my light and my salvation

آدم شناسم😀واقعا آدم هارو کامل میشناسم حتی اگر یکی دو بار دیده باشمشون حتی پیش بینی میکنم چه رفتاری قراره داشته باشن و همش اتفاق میوفته هر کی رو ببینم میقهمم چجور آدمیه

کاربر از سال ۹۵. لطفا فقط آقایونی که مادرجنده هستن درخواست بدن🌷

فدات، بله درسته ولی کم نمیشه ب خدا

از خداوند کمک بخواه 🩵من همیشه میگم، میگم خدایا چشمان متکبر رو از من بگیر وبه جاش فروتنی خودت رو بهم بده

🦋The lord is my light and my salvation

💖💖

بیش از اندازه وابستم همیشه هم ضربه میخورما ولی ادم نمیشم😂

تاوان یا تقاص، اسمش رو هرچی دوست داری بزار من فقط میدونم خدا از اشک های هیچکس نمیگذره... خدایا هرکی برای ما هرچی خواست اول به خودش بده🤲🏻📿 (کاربری دست دونفره)

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز