2821
2789
عنوان

نقاط قوتتون چیه🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 4035 بازدید | 134 پست

میتونم در چند ثانیه برینم به اعصاب دیگران 🙃

سینگل😐اعصاب ندارم🥲احساسی نیستم😁عاشق جوجه مرغ😐فوتبالی⚽طرفدار رئال مادرید🤍زیاد سوتی میدم😁زود کراش میزنم🫣کودک درون خیلی فعال🙃

آدم خوبیم به کسی ضربه نمی زنمبی دلیل و از حسادت با کسی بد نمیشمرازداریصداقتچشم و دل پاکی

چقدر عالی عزیزم خدا حفظتون کنه و آمین که آدمای نیکی مثل شما زیاد بشن🦋🦋🦋

🦋The lord is my light and my salvation

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

با حوصلم

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

قلبم پاکه برای کسی بد نمیخوام.تا جایی که از دستم بر بیاد به دیگران کمک میکنم.موبادی آدابم ، خونگرمم

ادب وقلب پاک به همه ی دنیا می ارزه آفرین بهتون🦋

اره عزیزم خودمم ممنونممم😍🥹 عزیزم بی شک شما هم همینطور🦋🦋🦋

ممنونم قشنگم شاد و خرم باشی🥰💋

مهشیدم🤍 خدا بالاخره جواب مامان آیدا رو داد🥀عزیزان من تمام ریپلای و پست ها رو میخونم ولی به دلیل وضعیت استثنایی و فوق العاده نی نی سایت فقط جواب ضروری ترین رو میدم و به مابقی در حد لایک بسنده میکنم ، گاهی اوقات هم جواب ضروری ترین پستها که میدم به قدری زیباست که نی نی یار لذت خوندنش رو با شما بزرگواران تقسیم نمیکنه و پیش خودش نگهش میداره و منتشرش نمیکنه!!

دوتا بچه رو بدون هیچ کمکی از سمت خانواده ها بزرگ کردم الان کوچیکه ۶ سالشه بزرگه دو نیم سال الان کوچیکه فوق العاده شیطونه و سنش جوریه ک دائم باید مراقبش باشی

دخترمو باشگاه میبرم میارم بچه کوچیکمم همراهمه

کارای خونه صفر تا صدش با خودمه البته نمیگم خوبه اینجور بودن ولی خب شوهرم جوری تربیت نشده که توی خونه کار کنه منم دیگه قبول کردم و ازش نمیخوام (بعضی وقتها که خیلی حالم بد باشه در حد یه جارو زدن که اشغالی چیزی روی فرش نباشه یا یه غذای حاضری درست کردن کمک میکنه که بازم من ازش ممنونم) دیگه جونم برات بگه دست پخت خوبی هم دارم همه ی غذاها رو خوب درست میکنم مهمونی و... هم بازم تنهایی میچرخونم همه رو

دارم تلاش میکنم مشکلاتی ک دارمو حل کنم مشکلاتم درمانیه

کلاس زبان هم میخوام برم هم خودم هم دخترمو میخوام ثبت نام کنم فعلا مشکلات مالی برامون پیش اومده حل بشه به امیدخدا ببینم چیکار میکنیم اگه عمری باشه

معمولا همسر و مادر خوبیم ولی خب گاهی در حق خودم ظلم میکنم با گذشتن از خیلی چیزایی ک دلم میخواد

آقایون لطفا درخواست دوستی ندین ممنون💍

صبور بودن بیش از حدم از نظر دیگران خیلی عالیه ولی خودم اذیت میشم

خیلی خوبه عزیزم آفرین بهتون اما صبر زیادی هم خوب نیست اگه زیادی آدم صبوری باشیم ممکنه آسیب ببینیم خیلی از ویژگی ها مثل همین صبوریه مثل ساده بودن مثلا میگن فلانی خیلیییی سادست در صورتی که ما اصلا نباید ساده باشیم توجامعه هست که به عنوان یه ویژگی مثبت وخوب ازش یاد میشه که هست اما زیادیش باعث سواستفاده دیگران میشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز