2821
2789
عنوان

خواستگاری که ردکردم چجوری برگردونم

| مشاهده متن کامل بحث + 73704 بازدید | 217 پست
چندروزدیگه به واسطه میگم،میترسم تورابطه باشه یادیگه منونخوادخیلی استرس دارم

حالا بگو

اگه تو رابطه نباشه دوباره برمیگرده

اگرم تو رابطه باشه که شأن شما حفظ میشه

غریبه ها در شب🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پسری که تا ۴۵سال مجرد زندگی کرده طعم هزارتا دختر رو چشیده مگه اینکه مشکل جنسی داشته باشه البته چون ت ...

ماتهرانیم میکنیم،من خودم کلاخیلی ادم سر به زیریم سرم همیشه پایینه راهمومیرم،ولی خب درمورداینکه مشکل جنسی داره نمیدونم واسطه گفت فقط خواهرش ومادرش میان خونش هیچوقت خطایی ازش سر نزده اخه مجردی زندگی میکنه

۱۶ سال اختلاف سنی خیلی خیلی زیادهتو رابطه بودم با کسی ک ۱۲ سال اختلاف سنی داشتمتجربه خودمو دارم بهت ...

میدونم زیاده ممکنه اذیت شم ولی ازمشکلاتی که الان دارم بهتره

استارتر خیلی عذر میخوام اما نی نی یار تاپیکمو منتشر نمیکنه مجبورم کامنت بزارمخانوما ویژگی ادم خیانتک ...

ببین خیلی هوله از اینو اون زنان دیگه تعریف میکنه حتی بازیگر باشه بیرون اگه دختری ببینه جذاب باشه نگاش میکنه ولی خب خیلیا میتونند این ویژگی هارو پنهان کنند نقاب بزنند به چهرشون مثلا دوستای دخترت یا فامیلای دخترت بیار پیشش ببین چجوریه خیلی گرم میگیره باهاشون یا نه سرسنگینه محترمه ولی سرسنگینه راه نهایی تستشه مثلا تو اینستا با پیج فیک که کاملا واقعی باشه شک نکنه ببین چجوریه گرم میگیره تو پیام دادن اینا ؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز