2821
2789
عنوان

تحصیل یا ازدواج

532 بازدید | 43 پست

نظرتون چیه؟!

به نظرم یکی از مهم ترین تصمیم ها و دو راهی های زندگی باشه.

کسایی که ازدواج کردید میشه راجع به بدی ها و خوبی های ازدواج بگید؟

کسایی که تحصیل کردید میشه از خوبیا و بدیاش بگید؟

و اینکه به نظرتون میشه آدم همزمان هم ازدواج کنه و هم درس بخونه؟

نظرسنجی

آباد باد ایران و شاد باد ایرانی.

چند سالته؟اگر سنت پایینه فعلا تحصیل در اولویته

و با برنامه ریزی هم میشه هر دوتاش و با هم انجام داد به طرف مقابلت خیلی بستگی داره که همراه باشه یا نه

کاربری دست دو نفره گیر ندین چرا حرفات با هم نمیخونه

بنظرم شما فیلم ملی و راههای نرفته رو ببین میفهمی ازدواج چجوریه. بشین درستو بخون چون درس خوندن یعنی روی خودت سرمایه گذاری میکنی ولی ازدواج داری روی یکی دیگه سرمایه گذاری میکنی اونم عمرتو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ازدواج آرامشششش

ازدواج امیدهههه😂😂😂

ولی جدی

بستگی به خودت و شرایطت داره

برا بعضیا تحصیل خوبه برا بعضیا ازدواج

برا همه نمیشه یه نسخه پیچید

💍❤️{کاربر قدیمی}اللهم عجل لولیک فرج///منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠(((درخواست دوستی نمیپذیرم،مرتیکه من متاهلم هی درخواست ندید به جای اینکارا دنبال پدر حقیقیتون باشید ممنون)))

هیشکدوم

فقططط برو دنبال کاااار و شغل

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

تحصیل باهدف قطعا که جایگاه شغلی قطعی پیدا کنی

نه تحصیل بیهدف که عمرت رو تلف کنی

اگر تحصیل بیهدف رو ملاک قرار دادی توصیهم اینه یک مهارت پولساز کنارش یاد بگیری اول استقلال مالی بعدا ازدواج

بستگی به شرایط و موقعیت داره هر کسی زندگیش فرق میکنه اما خب میلیون ها نفر هم هستن که هم ازدواج کردن هم درس میخونن ربطی نداره زیاد

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

به نام خدا گزینه سوم پول و شغل 😂🤦🏻♀️💔

ولی بنظرم جدی هر چی که دلت بخواد مثلاً ممکنه تو یه روز عاشق ینفر بشی اون موقع دیگه هیچی برات مهم نیست جز اون حالا نمیگم از تحصیل بزنی ولی خوب البته بازم میتونی هم ازدواج کنی هم درس بخونی که یذره سخت میشه

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

هر دو رو با هم میشه انجام داد

ولی هیچ وقت تحصیل و شغلت رو فدای ازدواج نکن. برای ازدواج میتونه هزار تا اتفاق بیوفته، خیانت، از دست دادن همسر و... ولی تحصیلات و رزومه کاریه که برات میمونه

یه سری از خانوما خودشونو کامل فدای بچه و شوهر و ازدواج میکنن

همسرشون کلی پیشرفت میکنه، بچه میره دنبال زندگی خودش

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

من هم درس می خونم و هم ازدواج کردم...البته تو ۲۸ سالگی شروع کردم...چون همسر سابقم نمی ذاشت دانشگاه برم و اصلاً نشد درس بخونم...باید بگم که همه چی به اون طرف مقابل و میزان همکاریش داره...اگه با آدم درست ازدواج کنی حتی تو تحصیل کمکت می کنه...من با دو تا بچه ای که هنوز ۲ سالشون نشده شروع کردم البته خب غیر حضوری می خونم از همون ترم اول.

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مادر شدن زیبا ترین شادی دنیاست،و تو نمی دانی من برای داشتنت چه قدر به اشک هایم لبخند زدم...💗تیکر تولد ۲ سالگی دوقلوهام💗

چند سالته؟اگر سنت پایینه فعلا تحصیل در اولویته و با برنامه ریزی هم میشه هر دوتاش و با هم انجام داد ب ...

من خودم سنم کمه ولی طرفای ما سن ازدواج خیلی پایینه یعنی اکثرا زیر ۱۸ یا ۲۰ ساله ولی من موافقش نیستم.

آباد باد ایران و شاد باد ایرانی.

2823
2791
2779
2792