2821
2789
عنوان

تحصیل یا ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 43 پست
ازدواج آرامشششش ازدواج امیدهههه😂😂😂ولی جدیبستگی به خودت و شرایطت دارهبرا بعضیا تحصیل خوبه برا بعضی ...

اول تحصیل بعد ازدواج اینجوری خوبه؟!😂😂😂

آباد باد ایران و شاد باد ایرانی.

الان حتی تحصیلات عالیه داشته باشی، آزمون استخدامی شرکت کنی اولویت با متاهل هست، بخصوص بچه هم داشته ب ...

جدی؟!

ولی سخته شاغلی با همسر و بچه داری که

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منافاتی باهام ندارههمزمان هم درس خوندم هم بچه هم کار.موافق اینکه کسی تحصیلات نداشته باشه الان نیستمد ...

دقیقا موافقم منم خیلی دیدم شدنیه ولی سخته پس آفرین به شما کاش منم یکم از اراده شما رو داشتم(:🙂😭

تحصیل باهدف قطعا که جایگاه شغلی قطعی پیدا کنی نه تحصیل بیهدف که عمرت رو تلف کنی اگر تحصیل بیهدف رو م ...

هدفم قطعی و بزرگه ولی اگه مشکلی پیش نیاد مهارتم خیاطی و طراحی لباس و گرافیک رو کمی مهارت دارم.

بستگی به شرایط و موقعیت داره هر کسی زندگیش فرق میکنه اما خب میلیون ها نفر هم هستن که هم ازدواج کردن ...

میدونم ولی خیلی سخته من اکثرا دیدم بعد چندین سال با چند تا بچه ادامه تحصیل بدن اراده قوی میخواد واقعا.

به نام خدا گزینه سوم پول و شغل 😂🤦🏻♀️💔ولی بنظرم جدی هر چی که دلت بخواد مثلاً ممکنه تو یه روز عاشق ...

شغل آزاد برا خانوما واقعا درآمد مناسبی نداره بجز مثلا چند تا شغل مثل شنیون کار و آرایشگر و طراحی لباس اونم استثنا اگه خیلی موفق باشن.

به نظرم بله میشه هم ازدواج کرد هم درس خوند....حتی هم مادر شد و هم درس خواند ....انسان اگر اراده داشت ...

بله اگه واقعا اراده داشته باشه میشه.

هر دو رو با هم میشه انجام دادولی هیچ وقت تحصیل و شغلت رو فدای ازدواج نکن. برای ازدواج میتونه هزار تا ...

کاملا موافقم ولی خودم تحصیل و مدرکی رو میخوام که بتونم ازش استفاده کنم نه اینکه صرفا هدفم فقط گرفتن مدرک باشه چون خیلیا اکثرا فقط دنبال گرفتن مدرکن هیچ استفاده ای ازش بعد گرفتنش نمیکنن واقعا درک نمیکنم.

شغل آزاد برا خانوما واقعا درآمد مناسبی نداره بجز مثلا چند تا شغل مثل شنیون کار و آرایشگر و طراحی لبا ...

اره والا

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

من هم درس می خونم و هم ازدواج کردم...البته تو ۲۸ سالگی شروع کردم...چون همسر سابقم نمی ذاشت دانشگاه ب ...

پس حتما ادامه بده اراده خیلی قوی داری کاش منم یکم مثل شما انگیزه داشتم🥺😭

دقیقا موافقم منم خیلی دیدم شدنیه ولی سخته پس آفرین به شما کاش منم یکم از اراده شما رو داشتم(:🙂😭

من با اراده نیستم

نیمدونم شما کجایی

ولی ۷۰/۸۰ درصد خانمها در تهران زندگیشون همینه

شغل و درس و ازدواج باهم.

توی ناسا ک قرار نیست درس بخونیم😬

سه روز توی هفته نهایت باید برید دانشگاه

میتونید واحد کمتر بردارید.دو روز برید.کلی تایم هست برای درس خوندن وخونه داری کردن

💕

پس حتما ادامه بده اراده خیلی قوی داری کاش منم یکم مثل شما انگیزه داشتم🥺😭

قربونت عزیزم...اراده خاصی نمی خواد ک...کافیه به هدفت فکر کنی انگیزه هم میاد...سنی نداری ک.

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مادر شدن زیبا ترین شادی دنیاست،و تو نمی دانی من برای داشتنت چه قدر به اشک هایم لبخند زدم...💗تیکر تولد ۲ سالگی دوقلوهام💗

2823
2791
2779
2792