2777
2789

چون من یک شبانه روز کامل با حال پریود تو بیمارستان همراه مادرشوهرم بودم 

بهم گفتن عروس

بهم گفتن حتما غذاهاش خوبه بخاطر غذاش موندی

دخترش رفته پیش مامانش بمونه، مادربزرگشون میگه دخترش گناه داره ضعیفه اذیت میشه😐

دختر گنده میخوان شوهرش بدن میگه اذیت میشه ،

یه اب دست مامانش میخواد بده کولش که نمیخواد بکنه

چقد من ناراحت شدم از برخوردشون😢

... 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس هیچوقت دختر ادم نمیشه 

مادرشوهر هیچوقت مادر ادم نمیشه

نمیدونم چه اصراریه نقشها رو جابجا کنبم

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

چه بد  .همشون همینن 

خدایا کمک کن تو دوری دوام بیارم.            ... یه نی نی سالم بهم بده.  غریبی خیلی سخته.             اگر مادر شوهر شدم یادم باشد! حتما یادم باشد 🌹← یادم نرود که مادر شوهر شدن آسان است و مادر شوهر ماندن سخت. 
عقده ها خودشونو سر ما خالی میکنن مادرشوهرای قدیم خیلی بد بودن الان میبینن راحتیم ززورشون میاد

لایک

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

من یادمه پدر شوهرم مریض بود، زنگ زدن ما ببریمش دکتر، از سرکار اومده بودم، ماکارونی دم گذاشتم که زنگ زدن بیاین اینو ببریم دکتر، ماکارونی رو بردم پایین، به مادر شوهرم گفتم اینو میزارید دم بکشه اومدیم شام داشته باشیم، ساعت 8 شب با شوهرم رفتیم بیمارستان تا بستری کنن شد 3 نصف شب، اومدیم خونه مسخرمون میکردن آدم سالم بدیم دستتون میبرید بستری میکنید، ماکارونی رو هم خورده بودن 

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت