2821
2789
عنوان

اگر به دوران نوجوانی برگردید چیکار می‌کرید

| مشاهده متن کامل بحث + 60905 بازدید | 458 پست
چرا؟من اتفاقا تو نوجوونی مامانم بدون اینکه بمن بگه ردشون می کرد و شد ۲۵ ۲۶ سالم.اتفاقا میگم کاش فبول ...

نه عزیزم اشتباهه اصن هیچی از نوجوانی و جوونیم نفهمیدم افتادم تو خانواده ای که شر بودن و هستن یه جا با هم زندگی میکنیم باید از ریز و درشت کارام سر دربیارن دخالتای بی جا همه اینا هم باعثش مادرمه که عرضه نداشت وایسه بزرگتر بشم به اولین خواستگار جواب مثبت داشت اگه بابام زنده بود این اجازه رو هیچوقت بهش نمیداد

لرم ساده قلب خوب ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانوماااا من الان کنکوریم میشه بگید چرا میگید درس میخوندین دلیلتون چیه چونکه برام مبهمه بدونم چرا اینهمه ادم گفتن درس میخوندیم ؟ البته بجز اونایی که ازدواج کردن خیلی زود که خب اونا دلیلشو واضحه

من نیززز رز ..کاملا راضی ام .چون نه با کسی رل زدم نه خطا رفتم .سرم گرم درس و مدرسه بوده فقط و ایضا م ...

منم مثل شما بودم با این تفاوت که رشته درستی هم رفتم ولی کاش زود ازدواج نمیکردم و فقط توی درس و کار پیشرفت میکردم

خانوماااا من الان کنکوریم میشه بگید چرا میگید درس میخوندین دلیلتون چیه چونکه برام مبهمه بدونم چرا ای ...

وقتی به سن های بالاتر برسی میبینی فقط درس و اینکه دستت توی جیب خودت باشه کمکت میکنه، البته در کنارش حتما ورزش روزانه هم داشته باش حتی توی خونه

کنکور جدی تر میخوندم

محدودیت های الکی خانواده رو زیر پا میذاشتم

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر درخواست دوستی : فحش به مادر نامحترم و پدر نامعلوم شما و صد البته شخصیت آشغال خودتون

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز