2777
2789
عنوان

نمیدونم چی بگم فقط داغونم

442 بازدید | 42 پست

سلام بچه های عزیز.من بارانم شهریور میشه 21 سالم.

نمیدونم شما کدوم منو میشناسید

کدوم نمیشناسید 

کددم ازم بدتون میاد یا خوشتون میاد یا اصلا براتون مهم نیستم

ولی الان فقط شما رو دارم 

کمکم کنید.دیشبم تاپیک زده بودم با شوهرم بحثم شده .امشب بحثمون بالا گرفت.راستش چند تا دوست داره که ادمای کثیفی هستن.نمیزاشتم باهاشون رفت و امد کنه.

حالا امشب انگار زده ب سیم اخر.میگه هر کار کردم نزاشتی.منو گرفتی تو مشتت.زنجیرم کردی خودت هر کاری خواسی کردی 

اما من بدون اجازش ابم نخوردم.😩😩

دعوامون شدید شد و بلاک.

گف برام مهم نیست میخوای هل کاری بکنی سرد شی ولم کنی.اصلا هیچی برام فرقی نمیکنه

مرگ ینی چی ؟من حس مرگ دارم.

دلم میخواد خودمو خلاص کنم 

ما فقط 1 ماه از جشن عقدمون میگذره 

ینی انقد زود همه چی تموم شد و روی بدشو نشون داد ؟

دل نبند که تَش تلخیه  میشی مثل مَن:نفس تخلیه  

چرا انقد محدودش کردی خب

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم کارت درسته،،ولی به تنهایی نمیتونی،،چند نفر دیگه هم باید بهت کمک کنن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خیلی گیر دادی شاید یعنی چی آدمای کثیفین؟چطورین مگه؟

بخدا من گیر نمیدم.دوستش معتاده.یکی دیگشون تا حالا جند بار ازش کلی پول کلاه برداری کرده.یکی دیگشون دختر بازه.

فقط یکیشون خوبه میگن با اون رفت و امد کن میگه من اونو نمیخوام 

انگار لج کرده 

خسته شدم

دل نبند که تَش تلخیه  میشی مثل مَن:نفس تخلیه  

یه مقدار خودت مقصری، نباید انقدر تو منگنه میزاشتیش.خدا اصلشو درست کنه.وگرنه هیچ کس با گیر دادن و محدود کردن عوض نشده.

تجربه به من ثابت کرده کسی که بخواد کاری رو بکنه حتی اگه تو شیشه هم بزاریش بلاخره کار خودشو میکنه.

رفتارهای این شکلی فقط ازت دورش میکنه.

باید قلقش رو پیدا کنی.با قلدری کاری پیش نمیبری

حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!