2777
2789
عنوان

نمیدونم چی بگم فقط داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 42 پست
یه مقدار خودت مقصری، نباید انقدر تو منگنه میزاشتیش.خدا اصلشو درست کنه.وگرنه هیچ کس با گیر دادن و محد ...

بخدا قلدری نکردم.با محبت همیشه با منطق باهاش حرف میزنم میگم اینا برات خوب نیستن زندگیتو خراب میکنن 

اما الان انگار از جای دیگه پره 

حس میکنم یکی نشسته زیر پاش.

هی اینارو تو گوشش میخونه

دل نبند که تَش تلخیه  میشی مثل مَن:نفس تخلیه  
عزیزدلم❤میدونم هرچی بگم بازم از غمت کم نمیشه و نمیتونم درکت کنم چون تاحالاتوموقعیتت قرارنگرفتم فقط ه ...

فدات بشم انشاالله هیچوقتم جام نباشی.

برام دعا کن مرسی از ارامشت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا دو سه ساعت بره بیرون بعدش نمیگی کجا بودی یا اخم و تخم کنی؟

ن قبل از رفتن خودش بهم میگه یا رفت برگشت خودش میگه گیر نمیدم بهش ک لج کنه وقتی خستگیش دررفت توضیح میده😘

من انقد حوصله ندارم   ک شوما حرف بعدیتم درسته...  
حتما اینقد محدود و کنترلش کردی که دیگه کلافه شده از دستت. احتمال زیاد خودت مقصری

نکردم بخدا.اول اون بود ک این کارو کرد.اون حتی گف خطتو عوض کن دوستات نداشته باشن 

من ک همیشه با محبت باهاش رفتار کردم بخدا

دوران عقد همینطور پرتنش و بد هست.نگران نباش. تکنیکت رو عوض کن.فعلا راجع به این موضوع باهاش صحبت نکن.چون نتیجه عکس میده. یه مقدار زمان بده.

حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!
انقد ازین دعواها و بحثا پیش میاد تو زندگی .. احساس مرگ نکن اروم میشین جفتتون حرف میزنین درست میشه

اخه این خیلی برام غم انگیز بود که گفت هر کاری میخوای بکن برام مهم نیست میخوای برو میخوای سرد شو یا هر چی 😔😔😔😔😔😔

ميگي فقط گفتم با اون خوبه رفت و امد كن با اون يه تاي ديگه نه هر كي باشه ناراحت ميشه مگه بچست؟  ...

اون خودش یه تایمی خطمو عوض کرد ک دوستام نداشته باشن.الانم با هیچکس رفت و امد ندارم.

فقط برا من همه چی بده؟😧😧😧😧😔😔😔😔

اصلأ با مرد جماعت با قلدری و لجبازی کاری ازپیش نمیبری.فقط باید با پنبه سر ببری.

من خیلی باهاش زیر پوستی و با محبت حرف زدم و گولش زدم نمیدونم امشب چش بود یهو اینجوری کرد 

اخه این خیلی برام غم انگیز بود که گفت هر کاری میخوای بکن برام مهم نیست میخوای برو میخوای سرد شو یا ه ...

بیجا کرده.😚

اگه اون شروع کرده نباید قبول میکردی که محدودت کنه و در مورد دوستات نظر بده.به نظر من ادم نباید بعد از ازدواج به خاطر شوهرش قید همه رو میزنه.مدتی که بگذره شدیداً دچار احساس خلأ میشی.من تجربه اش کردم.کار غلطیه

از الان تصمیم بگیر که به حریم هم تجاوز نکنید.هر کس حریم شخصی برای خودش داره.همدیگه رو همینطور که هستید بپذیرید.

حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!

اگه بهش اعتماد داری نگران این نباش که دوستاش روش تاثیر بزارن .بلاخره نمیشه ادما رو محدود کرد .خود طرف باید عاقل باشه .کنترل گری دشمن رابطست .همین که میگی نمیدونم امشب چش بود و کی نشسته پاش  و ... نشون میده هنوز بهش اعتماد لازم رو نداری .خوب ادما گاهی خستن و خودشونم نمیدونن چشونه .حرفایی هم که زده رو جدی نگیر و خودتو عذاب نده. چند روز صبر کن معلوم میشه حقیقت . فقط وقتی برگشت پیشت بهش بگو که هر وقت رفتاری از من ناراحتت کرد حتما بگو اما از رو عصبانیت حرفی رو نزن که ته دلت بهش اعتقاد نداری .چون ممکنه باورم شه