2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زنای ایرانی نصیحتگر.... اوایل ازدواجم خونه فامیل دور همسرم دعوت شدم زنه پرو پرو ازم کار میکشید و بعدم تو جمع نصیحتم میکرد باید چکار بکنم چکار نکنم. کل شبو از رفتارش دلخور شدم ولی بعدش ک بقیه جلوم بدگوییشو کردن ک رفتارش تو دیدار اول و مهمونی اول درست نبود چیزی نگفتم تو دل خودم نگه داشتم.

دخالت و نظر دادن درحالی که بهش هیچ ربطی نداره

وسط حرف پریدن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

چشم دیدن ندارنکه یکی بالاتر از خودشون باشهخودخواهنروشن فکری رو توی مسائل چرت و پرت میبینن!

دقیقااا این قضیه روشن فکری واقعا برعکس اسمش اصلا روشن فکری نیس

دختره خارج کشور بود مصاحبه میکرد میگف اره ایرانیا با هر سطح از مذهبی بودنشون یسری چیزارو رعایت میکنن و عبادت میکنن

بعد گف خوشبختانه خانواده من روشن فکرن و عبادت نمیکنن

خب الان این روشن فکریه؟

مگه عبادت کردن چیز بدیه؟!

کلا از چشمم افتاد

✦☆░▸꒦꒷꒷INFP_A꒷꒦ ̊. · ͟͟͞͞➳❥

پشمام دقیقاااواقعا چراااا😂😂😂😂

چون خودشون زندگیشون رو زیست نکردن چون بینش ندارن مسئول زندگیشون خودشون بودن و از اینکه می بینن فرزند توانایی انجام کارهایی رو داره که اونها ندارن حالشون خرابه این همون نگاه خودخواهانه به فرزندِ

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز