2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینکه فکرمیکنن همیشه باید بچسبن به خانواده .چه دختر چه پسر بچه ننه واقعا برام غیر قابل تحملن.اینکه حتی بعد ازدواجم هرروز ور دل خانواده باشی و مستقل نشی.

توهم برتر بودن نسبت به بقیه نژادها.از نظر من هرکی انسانیت و شرافتش بیشتره برتره

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

دقیقااا این قضیه روشن فکری واقعا برعکس اسمش اصلا روشن فکری نیسدختره خارج کشور بود مصاحبه میکرد میگف ...

اره دیگ یه سری تفکرات احمقانه میشه روشن فکری! و امثال کسی که حرف حق رو میزنه میشه پخمه

گل گفتیییییی❤️👺 دخالت کردن تو همه چیچرا سر کار نمیری؟خواستگار نداری؟چرا قیافت اینه چرا لباست اونه

وااای ظاهری..

مثلا من موهامو کراتین کردم نزدیک یسال پیش یکی بهم گفت یکیو دیدم کراتین کرد بعدش موهاش صاف موند

الان موهای من که درومده صاف نیس

ولی من دوسش دارم اتفاقا موج دارو خیلی دوسدارم

اومد گف ایباباا فر درومد که.. یجوری ناراحته که خودم اگه موجدار دوس نداشتم انقد ناراحت نمیشدمم

گفتم آره ولی مشکلی نیس من دوسدارم

✦☆░▸꒦꒷꒷INFP_A꒷꒦ ̊. · ͟͟͞͞➳❥

چون خودشون زندگیشون رو زیست نکردن چون بینش ندارن مسئول زندگیشون خودشون بودن و از اینکه می بینن فرزند ...

دقیقاااا😕

و اگر حرف درستی در مقابلشون به عنوان فرزند بزنی به جای تایید حرفت گارد میگیرن و توهین میکنن! برای این که از سر خودشون باز کنن

زخم زبون....

پروردگارم منزهی تو......در دنیا نیکی و در اخرت هم به ما نیکی عطا کن... مارا به راه راست هدایت کن همانطور که مردم شایسته پیش از مارا هدایت کردی.... تو بهترین هدایت کننده ای.... پناه میبرم به تو از آنچه افریدی و غیر از تو نخوانم.....پروردگارا از گمراهی نجاتم بده......دستمو پیش کسی دراز نکن و به من نعمت ببخش چونکه تو وهابی....تو بسیار بخشنده ای و قادر مطلقی......(برای حاجت و هدایت من یه حمد و توحید بخونید انشاالله خدا هرچی میخواید بهتون بده)

اینکه فکرمیکنن همیشه باید بچسبن به خانواده .چه دختر چه پسر بچه ننه واقعا برام غیر قابل تحملن.اینکه ح ...

👏👏👏👏 بله وابستگی افراطی والدین و فرزندان ایرانی بهم که در تاپیک خواستگار خطرناک اشاره کردم جویا شن دوستان از خواستگار اما مورد عنایت قرار گرفتمicon

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز