2777
2789

سلام بچمو واکسن زدم ۲۴ ساعت اول رو فقط پوشک تنش بود و مشکلی نبود تب نداشت .الان بعد ۲۷ یا ۲۸ ساعت تازه از ۳۷ تا ۳۷ و ۸ در نوسان هست.بدنش هم معلومه دست که میزنم چیکارکنم .آیا بالاتر میره الان که استامینوفن نمیدم بهش ؟ خوابش هم یه ذره بهم ریخته.راهنمااایی لطفااااا

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

استامینوفن را تادوروز نبایدقطع میکردی حتی اگه تب نداشت دوباره براش شروع کن

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استامینوفن را تادوروز نبایدقطع میکردی حتی اگه تب نداشت دوباره براش شروع کن

مطمنی؟ یادم نیست دقیق بهداشت چی گفت یعنی الان باز شروع کنم؟ آخه از صب ساعت ۸ونیم بهش ندادم

براش زود شیاف بزار تا تبش بیاد پایین شش ساعت بعد از شیاف قطره رو شروع کن بهش بده 

تبش ۳۷/۸تا۳۷/۲ در نوسان .یعنی شیاف بزنم؟ هنوز نرسیده ۳۸

مطمنی؟ یادم نیست دقیق بهداشت چی گفت یعنی الان باز شروع کنم؟ آخه از صب ساعت ۸ونیم بهش ندادم

عزیزم بهداشت گفت چهل وهشت ساعت هر چهارساعت روزاول روزدوم هرشش ساعت واگرتب داشت هنوز روزسوم هرشش ساعت استامینوفن بده اگه تبش قطع نشد بعدسه روزفورا برودکتر

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)