من با قد 158، الان 72 کیلو ام. چون افزایش وزن داشتم، لباس زیاد ندارم بپوشم، از طرفی کلا سلیقه ام اوی لباس پوشیدن عوض شده. در نتیجه اصن لباس ندارم🥲💔 نمیدونم باید چند تا آیتم لباس بگیرم که بتونم باهم بپوشم و راحت ست کنم. حداقل لباسی که باید داشته باشیم چیه؟ چه شلواری با چه رنگی و چه جنس پارچه ای؟ مثلا شومیز سفید کلاسیک- شلوار ابی یا مشکی؟ چه رنگ عایی باهم ست میشن؟ شما چی میپوشین؟ حس میکنم رنگ ابی و سفید و مشکی به هم میان... راز استایل شما چیه؟؟
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
عزیزم به نظر من این سلیقه ایه مثلا من دوست دارم همیشه کفشم پاشنه بلند باشه حتی خریدم میرم کفشم پاشنه بلنده یا بیشتر اوقات دامن میپوشم یا کت تک استایلم کلاسیکه بیشتر وخیلی کم پیش میاد یا شاید اصلا پیش نیاد اسپرت بپوشم
ولی چیزی که برام مهمه این هستش که باید حتما لباس هاموطوری انتخاب کنم که به همدیگه بیان و ست باشن حتی لباس تو خونگی
اگه میخوای لاغرتر به نظر بیای لباسای خیلی روشن و خیلی جذب نپوش.به دوخت لباس هم دقت کن که قشنگ به تنت بشینه .رنگایی که باهم قشنگن (سفید.سرمه ای/ابی سفید.صورتی کرم/.شکلاتی کرم/.مشکی .قرمز /سفید مشکی. سبز کرم. سرمه ای قهوه ای)میتونی تیشرت لانگ بپوشی با جین یا دامن.شومیز و شلوار .پیراهن بلند هم خوبه
نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!