2821
2789

من با قد 158، الان 72 کیلو ام. چون افزایش وزن داشتم، لباس زیاد ندارم بپوشم، از طرفی کلا سلیقه ام اوی لباس پوشیدن عوض شده. در نتیجه اصن لباس ندارم🥲💔 نمیدونم باید چند تا آیتم لباس بگیرم که بتونم باهم بپوشم و راحت ست کنم. حداقل لباسی که باید داشته باشیم چیه؟ چه شلواری با چه رنگی و چه جنس پارچه ای؟ مثلا شومیز سفید کلاسیک- شلوار ابی یا مشکی؟ چه رنگ عایی باهم ست میشن؟ شما چی میپوشین؟ حس میکنم رنگ ابی و سفید و مشکی به هم میان... راز استایل شما چیه؟؟

من هم قد توام با وزن۷۵

شومیز سفید یا ابی روشن با شلوار یا شال سورمه ای

شومیز کرم با شال وشلوار قهوه ای

شومیز ابی کاربنی با شلوار وشال ابی روشن یا سفید

چ زیبا میگه جناب حافظ:اگر پوسیده گردد استخوانم،نگردد مهرت از جانم فراموش❣️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من که دو دست بیشتر ندارم همونارو همه جا میپوشم 😂

تازه رفتم پارچه گرفتم یه دست نو بدوزم برا خودم

یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂

بستگی به سلیقه داره

من معمولا کت میپوشم کت هام با مشکیه یا نسکافه ای

که کت مشکی رو با هر رنگ شلواری میشه ست کرد

کت نسکافه ای هم با رنگ های قهوه ای مشکی سفید

اگه بودجه مشخصی داری بیشتر سعی کن رنگای مشکی و سفید و نسکافه ای بخری چون با هرچیزی استایل میشن

عزیزم به نظر من این سلیقه ایه مثلا من دوست دارم همیشه کفشم پاشنه بلند باشه حتی خریدم میرم کفشم پاشنه بلنده یا بیشتر اوقات دامن میپوشم یا کت تک استایلم کلاسیکه بیشتر وخیلی کم پیش میاد یا شاید اصلا پیش نیاد اسپرت بپوشم

ولی چیزی که برام مهمه این هستش که باید حتما لباس هاموطوری انتخاب کنم که به همدیگه بیان و ست باشن حتی لباس تو خونگی

🦋The lord is my light and my salvation

اگه میخوای لاغرتر به نظر بیای لباسای خیلی روشن و خیلی جذب نپوش.به دوخت لباس هم دقت کن که قشنگ به تنت بشینه .رنگایی که باهم قشنگن (سفید.سرمه ای/ابی سفید.صورتی کرم/.شکلاتی کرم/.مشکی .قرمز /سفید مشکی. سبز کرم. سرمه ای قهوه ای)میتونی تیشرت لانگ بپوشی با جین یا دامن.شومیز و شلوار .پیراهن بلند هم خوبه

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

اگه قدت ۱۵۸ بگ نپوش، راسته قشنگ تر وای میسه واید لگ اصن جالب نیساگرم بگ گرفتی با ی شومیز کوتاه نه بل ...

چه شلواری مناسبه دقیقا؟🙁 تا الان دمپا گشاد میپوشیدم ولی دوست دارم بالای شلوارم آزاد باشه، خیلی با اسم شلوار ها هم آشنا نیستم😅

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز