2821
2789
عنوان

من چه کنم با این نوزاد تو رو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 9710 بازدید | 122 پست
پماد محافظ پای بچه ایزوکس بگیر هردفه هم ک بازش میکنی بشورش چون دختر عفونت ادراری میگیره حتما هم پنج ...

اره میرم داروخانه براش میخرم دارویی چیزی نیمخواد براش بخرم ؟ ویتامین ؟

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

طبیعیب ک درد داری. تا رحم خودشو جمع کنه. ببین شکمتو سفت ببند.بزار آویزون و شل نشه. در ضمن بچه وقتی ش ...

دستکش از دستش انقد ول میخوره در میاد یا هم انقد گریه می کنه در میارم حس میکنم از الان از گرما متنفره 🤦🏻♀️😁

و اینکه راستش شکم درد میکنه ببندم دردش زیاد میشه

ولی چاره ای نیست می بندم

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره میرم داروخانه براش میخرم دارویی چیزی نیمخواد براش بخرم ؟ ویتامین ؟

ویتامین آ د که بهداشت بهش میده بپرس که هروز چه مقدار بهش بدی

در ضمن زیاد نوزادو نپوشون در حد همون رکابی پیرهن و شلوار چون تازه به دنیا اومده زردیش با گرما بدتر میشه سعی کن خونتون دماش مناسب باشه دستکشو جوراب نمیخاد پتو کلفتم نه ی پتو نازک و همین لباسایی ک گفتم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز