2821
2789
عنوان

من چه کنم با این نوزاد تو رو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 9710 بازدید | 122 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزززززیزم

نوزاد گریه میکنه دیگه

منم پیرم در اومد اون اوایل

حتما اروغشو بگیر

بذار خودش از شیر خوردن دست بکشه تا خوب سیر بشه

شکمشو جهت عقربه های ساعت ماساژ بده خییییلی اروم

همسر من این کارو میکرد واسه بچه هام خیلی اروم میشدن

اگه فکر میکنی سیره دوباره بهش شیر نده دل درد میگیره

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
عزززززیزم نوزاد گریه میکنه دیگهمنم پیرم در اومد اون اوایلحتما اروغشو بگیربذار خودش از شیر خوردن دست ...

از کجا بفممم سیره

الان همون کارا که گفتین انجام دادم دوستان اینجا گفتن یذره اروم شد خوابید هنوز هم خوابه فقط یه کوچولو تکون میخوره

بنظرت بیدارش کنم ؟ شیر بدم

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

از کجا بفممم سیره الان همون کارا که گفتین انجام دادم دوستان اینجا گفتن یذره اروم شد خوابید هنوز هم خ ...

دو ساعت دو ساعت باید شیر بدی به مدت نیم ساعت اگر خوب پوشکشو خیس کنه یعنی خوب شیر میخوره

دو ساعت دو ساعت باید شیر بدی به مدت نیم ساعت اگر خوب پوشکشو خیس کنه یعنی خوب شیر میخوره

اها فهمیدم باشه مرسی

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

از کجا بفممم سیره الان همون کارا که گفتین انجام دادم دوستان اینجا گفتن یذره اروم شد خوابید هنوز هم خ ...

اگه تازه بهش شیر دادی و میدونی که درست و حسابی خورده گریه کرد باز بهش شیر نده

احتمالا یا دل درد داره یا آروغ

بچه های من تا ۳ ماهگی همینطوری بودن همش گریه میکردن

بیدارش که نکن زودتر از دو ساعت خیلی گرسنه نمیشه

گرسنه بشه خودش بیدار میشه

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

دلم خواست محکم بغلت کنم بگم خسته نباشی مامان مهربون و پر تلااش دستات رو ببوسم بگم جمله آخری که نوشتی اسم دخترت چیه و چقدر دوست داری دلم رو لرزوند عزیزدلم، چقدر شما فرد مهربون و نکته سنجی هستی گلم اون تاپیکی که راجع به خواهرت زدی و از ناراحتیش ناراحت شدی باعث شد بهت افتخار کنم شما خانم باهوش و ریز بینی هستی عزیزدلم و از ته دل به حس مادرانهات افتخار میکنم از خدا میخوام بهترینا رو قسمت دل مهربون و دختر قشنگت بکنه ان شاالله روز به روز همسرتون عاشقانه تر از دیروز دوستت داشته باشه بانوی مهربون

عزیزم انقدر به خودت سخت نگیر مهم ترین چیز آرامش مادر بچس اگه آرامش نداشته باشی و کلش اضطراب باشه نمیتونی بچه رو خوب بزرگ کنی اینطوری فقط خودت اذیت میشی اگه خواهر یا مادر داری ازشون کمک بگیر یا اگه دوستی داری یا نداری مراکز درمانی هستن که به مادرا آموزش میدن عزیزم خجالت چیه چرا باید بخاطر چیزی که دست خودت نیست خجالت بکشی فقط اعتماد به نفس داشته باش و اگه نفهمیدی بپرس و به زبون ساده ی خودت بنویسش

عزیزم من خودم متدر نیستم اما دور و برم بچه زیاد بوده چون نوه آخر خانواده بودم

بچه اگر گرسنه اش باشه با نزدیک شدن هر چیزی به دهنش سرش رو به اون سمت میچرخونه مثلا انگشتت رو اگر نزدیک دهنش بیاری دهنش رو باز میکمه و دنبال انگشتت میگرده تا بخوره این یعنی نینی گرسنهاش هست و هنوز سیر نشده میتونی با پستونکش یا انگشت تمیزت امتحان کنی

هر دو ساعت نینی رو حتما بیدار و کن شیر بده تا تو خواب گشنه نشده

بعد از شیر دهی آروم کمرش رو ماساژ بده و ضربه های یواش بزن تا اروغ بزنه و دل درد نشه دلوین خانم

مواظب غذاهایی که میخوری باش عزیزم که باعث دل درد دلوین قشنگه نشه

گلم تا میتونی باهاش حرف بزن و از حس قشنگت نسبت بهش بگو

عزیزمممم قدمش مبارک باشه الهی

سعی کن آرومتر باشی و اینهمه القاب بد به خودت ندی

همه احساسات و بلد نبودنهات عادیه همه همینجوری هستن ولی اعتراف نمیکنن! کم کم همه چی دستت میاد و میفتی روی روال...

در مورد شیر از دکتر سوال کن بنظرم من اگه همینکه شیر میخوره بازم گریه میکنه یعنی سیر نمیشه و بهتره شیر خشک هم براش امتحان کنی

بغلت بگیرش و پشتش رو از بالا به پایین ماساژ بده دلدرداش بهتر میشه و آروم میشه داوین خوشگل♥️

عزیزم انقدر به خودت سخت نگیر مهم ترین چیز آرامش مادر بچس اگه آرامش نداشته باشی و کلش اضطراب باشه نمی ...

فدات شم اره خواهرم و مادرم هم تایپک بعدیم گفتم صبح اومد اجیم ناراحت شد منم از اون موقع ناراحتم

زدم گوگل طرز بغل کردن بچه اینا یاد گرفتم و فردا میبرمش دکتر

چهار روزشه ولی ۲/۱۰۰ وزنشه تو بیمارستان گفتن مشکلی نداره ببرین خونه ولی میگم وزنش کمه ببرم دکتر

اره من چون میترسم خفه نشه یه وقت حس میکنم زود جدا میکنم از خودم اروغش هم میدم همسرم بگیره اونم نباشه ...

بچه منم همین بود گاهی میلرزید تو خواب اروغش حتمااا باید بگیری اگه زیاد گریه کرد ببر دکتر بفهمی کولیک داره یا نه شیر خشک کمکی بده سیر شه قشنگ

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز