2821
2789
عنوان

حسرت گذشته رو خوردن کار درستیه

621 بازدید | 40 پست

شما شده حسرت اشتباهات گذشتتون رو بخورید؟

مثلا میتوانستید جلو یه اشتباه بگیرید اما نگرفتید, یا میتوانستید مثلا خونه یا زمین بخرید اما این کار نکردید الان پشیمونید

یا طلاتونو فروخته باشید الان پشیمون باشید

یا میتوانستید سرکار برید یا ادامه تحصیل بدید اما ندادید

چجوری خودمونو دلداری بدیم که کمتر اذیت شیم؟🤦🏻♀️

آبااااد باشی ای ایران💚آزاااااد باشی ای ایران🤍از ماااا فرزندان خود دل شاد باشی ای ایران ❤️

اره کار خوبیه

باعث دق کردن میشه

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻🥴🫠از خواب چو برخیزم ،اول تو به یاد آیی🐓سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیشینم حسرت بخورم ولی میگم خاک تو سرم یکم از پولامو ندادم طلا 😄

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

گذشته ها گذشته سعی کن حال را دریاب

الهی شکر ب داده و نداده ات ،ک داده ات نعمت و نداده ات حکمت هس 🙏عشق زندگیم شوهرم♥ و گل پسرم 😘 و مامان و بابام اینا😘 و داداشام و ابجی هام😘و دوستای جون جونیم🌺

اصلا

با علم الانم خیلی کارا میتونستم کنم که چندین سال جلو تر باشم

اما مهم نیست واقعا

اون زمان تصمیم درستم اون بوده

کلا نه هیچوقت از گذشته پشیمون شدم نه حسرت خوردم

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

من هروقت این فکرا میاد سراغم به این فکر میکنم که اون لحظه بهترین تصمیمو گرفتم و تلاشمو کردم از آینده که خبر نداشتم که نتیجه چی میشه

دیگه حرص نمیخورم و اروم میشم

غرقه در نیل چه اندیشه کند باران را؟

تموم زندگی من حسرت گذشته اس

چرا چرا چرا

لعنت به آدم که تو لحظه تصمیم درست نمیگیره

همش شده کاش ازدواج نمیکردم با این آدم

کاش خونه خریده بودم

کاش فلان جا نرفته بودم

اصلا کاش مرده بودم تا این زندگی مضخرفا نداشتم 😞

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته