2821
2789
عنوان

حسرت گذشته رو خوردن کار درستیه

622 بازدید | 40 پست

شما شده حسرت اشتباهات گذشتتون رو بخورید؟

مثلا میتوانستید جلو یه اشتباه بگیرید اما نگرفتید, یا میتوانستید مثلا خونه یا زمین بخرید اما این کار نکردید الان پشیمونید

یا طلاتونو فروخته باشید الان پشیمون باشید

یا میتوانستید سرکار برید یا ادامه تحصیل بدید اما ندادید

چجوری خودمونو دلداری بدیم که کمتر اذیت شیم؟🤦🏻♀️

آبااااد باشی ای ایران💚آزاااااد باشی ای ایران🤍از ماااا فرزندان خود دل شاد باشی ای ایران ❤️

اره کار خوبیه

باعث دق کردن میشه

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیشینم حسرت بخورم ولی میگم خاک تو سرم یکم از پولامو ندادم طلا 😄

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

نمیشه نخورد واقعاااا نمیشه

همش میگم ای کاش از اول سال درست میخوندم.

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

گذشته ها گذشته سعی کن حال را دریاب

الهی شکر ب داده و نداده ات ،ک داده ات نعمت و نداده ات حکمت هس 🙏عشق زندگیم شوهرم♥ و گل پسرم 😘 و مامان و بابام اینا😘 و داداشام و ابجی هام😘و دوستای جون جونیم🌺

اصلا

با علم الانم خیلی کارا میتونستم کنم که چندین سال جلو تر باشم

اما مهم نیست واقعا

اون زمان تصمیم درستم اون بوده

کلا نه هیچوقت از گذشته پشیمون شدم نه حسرت خوردم

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

من هروقت این فکرا میاد سراغم به این فکر میکنم که اون لحظه بهترین تصمیمو گرفتم و تلاشمو کردم از آینده که خبر نداشتم که نتیجه چی میشه

دیگه حرص نمیخورم و اروم میشم

غرقه در نیل چه اندیشه کند باران را؟

تموم زندگی من حسرت گذشته اس

چرا چرا چرا

لعنت به آدم که تو لحظه تصمیم درست نمیگیره

همش شده کاش ازدواج نمیکردم با این آدم

کاش خونه خریده بودم

کاش فلان جا نرفته بودم

اصلا کاش مرده بودم تا این زندگی مضخرفا نداشتم 😞

2823
2791
2779