2821
2789

ما پول پیشمون طلاهامون ماشین فروختیم یه باغچه خریدیم مجبور شدیم بیایم زیر زمین بابام زندگی کنیم خیلی دلم گرفته و خیلی ناراحتم ۳۶۰ ملیون ام چک دادیم برای ۳ ماه بعد پدر شوهرم خونه داره اما دست مستاجر ۱۵۰ میتونه وام بگیره بلند کنه اما نمیکنه(خیلی رابطمون اوکی ولی میگه ندارم ینی کلا از نظر مالی خیرش نمیرسه)خیلی افسرده شدم نمیدونم چیکار کنم شوهرم در آمدش خوبه اما بخاطر ۳۶۰ ملیون نمیتونیم بریم خونه پدر شوهرم فعلا دارم دیونه میشم دیگه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم پدرشوهرم وضعش خوبه

اما میده به اون یکی بچه هاش

منم چشم داشتی ندارم و دستمو گذاشتم رو زانوی خودم

خیلی هم این روزا ناامید و افسردم

دقیقا همین چند روز پیش برادرشوهرم یه ماشین۸۰۰ میلیونی از باباش گرفت

اما عین خیالم نیست

میگم من خدای خودمو دارم و کسی که دستش به جیب این و اونه به هیچ جا نمیرسه

خب توقع زیادی از پدرشوهرت داری. اون بیچاره بره زیر بار قسطی که احتمالا پرداختش براش سخته در حالی که شما میتونید یه مدت برید خونه پدرتون. تصمیم باغچه خریدنتون برام عجیبه در حالی که خونه ندارین و حتی اجاره هم نمیتونید بکنید

نمیدونم این پدر و مادرا در نهایت مگه همه چیزایی که دارن به بچه هاشون نمیرسه ؟

چرا تا زندن و بچه ها نیاز دارن کمک نمیکنن🤦

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در خودش پیروزے را دیده بود براے همین اصرار بہ بازے داشت. قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد

منم اول زندگیم رفتم طبقه پایین خونه مامانم زندگی کردم

پدرشوهرم کمک نمیکرد تو دلم میگفتم چه پدرشوهر بی خیری

بهدش خونه خودش خالی شد اومدیم طبقه پایین خونه مادرشوهرم با اینکه بزرگتر و دلبازتر هست ولی هی میگم چه غلطی کردم خونه مادرم بهتر بود

اینجا هم منت دارن رو سرمون هم از زندگیم خبر دارن

دیگه هم نمیشه برگردیم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

باغچه واجب تر بود یا خونه

احتمالا پولشون نرسیده به خونه .چون خونه گرونتر باغه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز