2821
2789
عنوان

مجبور شدیم بیایم خونه بابام زندگی کنیم بیاید نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1861 بازدید | 32 پست
وای دقیقا تنها کسی ک متوجه شد شما بودی

درسته عزیزم چون تجربه اش رو داشتم

اما بعدا متوجه شدم اگر به فکر سود و افزایش مالم هستم میزاشتم طلا بمونه بهتره تا باغ البته نمیگم که دلت خالی بشه تو شهر ما اینطور بود شاید برا شما اینطور نباشه

به چند دلیل

اول اینکه باغ بسسسیار بسیار زحمت داشت و شوهرم مدام بایستی پول خرجش کنه و رسیدگی کنه

دوم اینکه رشد طلا تو چند سال از زمین باغی چند برابر بیشتر بود

اما اینم در نطر بگیریم که ما همراهش تفریح کردیم کیف کردیم

بلاخره همه زندگیا مثل هم نیست

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

توقع داری پدر شوهرت وام بگیره 150 تومن که عروس خانومش دلش خواسته باغ داشته باشه ؟؟ خیلی عجیب هستین

نه گلم من نخواستم پسرش خریده من حتی طلاهای ک خانوادم دادن فروختم دادم باغ ام ب اسم پسرش نه من

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظرم اشتباه کردید طلا و ماشین فروختی دادید باغ چون رشد طلا و ماشین بیشتره نگه میداشتند بعداً میتوانستید خانه بخرید ولی با این شرایط کسی پول به باغ نمیده برای سرمایه گذاری

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز